Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 22 September

Helgen börjar med ett Topptipset speltips 22 september med matcher från England. Fjolårets topplag Man United och Liverpool är stora favoriter, vilket är befogat. Vi spikar för att ge utrymme för spelutrymme på klurigare matchningar.

Det har inte blivit någon vinst för Ipswich än. Däremot spelade de riktigt bra mot Brentford, som är ett topplag i serien. I den matchen knep de en poäng, vilket var imponerande. Bolton har spelat fyra matcher utan att vinna. I inbördes möten har Ipswich perfekt statistik på hemmaplan. Vi har de som klara favoriter här, men garderar.

Leicester har två förluster i ryggen trots att de spelat bra de matcherna. Morgan är fortsatt otillgänglig men giftiga anfallaren Vardy är enligt uppgift redo för spel denna matchen. Han har varit avstängd de tre senaste matcherna.

Huddersfield har varit anonyma såhär långt och det är högst tveksamt att de lyckas i det här mötet. Vi utgår från ettan.
Man United gjorde processen kort med Young Boys från Schweiz i Champions League. Det lär skapat bra energi i truppen, som kantades av motgångar i fjol. Mot Wolverhampton skall de ha en bra chans, även om man inte skall räkna bort Wanderers på förhand. skall det inte blir något annat än tvåa.

System från expert Topptipset 22/9

  1. Burnley – Bournemouth 1X2
  2. Cardiff – Manchester City 2
  3. Crystal Palace – Newcastle 1X2
  4. Leicester – Huddersfield 1
  5. Liverpool – Southampton 1
  6. Manchester United – Wolverhampton 1X
  7. Aston Villa – Sheffield W ednesday 1X
  8. Ipswich – Bolton 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!