Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 21/8 Tisdag

Nu är det dags för kvalet till Champions League på vårt Topptipset speltips 21/8 Tisdag. Kombinerat med matcher i Sky Bet Championship och League utgör de stommen för denna omgången av topptipset.

Benfica är först ut. De kommer till det här mötet med två raka segrar i den inhemska ligan. De har ett talangfullare lag PAOK Saloniki och bör ses som favoriter, speciellt med hemmaplan. Vi vill höja ett varningens ord för PAOK, som slagit ut både Basel och Spartak Moskva på sin väg mot det här mötet. Vi vågar inte riskera att spika hemmalaget utan garderar.

Bate Borisov är från Vitryssland och trots att det råder klasskillnad mellan dagens gäster skall de inte räknas ut helt. Vitryska lag är av tradition svårslagna hemma. PSV har börjat säsongen starkt med två vinster i följd i ligan. Nu är det upp till bevis för Lozano och övriga anfallare. Tvåan är starkast.

Ett lag som öppnat springande den här säsongen är Salzburg, med sex raka vinster och inga baklängesmål hittills är väl godkänt resultat. Idag väntar Crvena Zvezda från Serbien i kvalet till Champions League. De har också spelat stabilt men nu råder det för stor skillnad i kapacitet. Vi spikar tvåan.

Englands andra högsta division delar med sig av nästa match till Topptipset förslag. QPR stod för en totalt plattmatch när de släppte in sju mål när de mötte West Bromwich nu i helgen, vilket är anskrämligt resultat. Skall tränare McClaren har en chans att få fortsatt förtroende krävs det antagligen en vinst idag. Bristol City har fortfarande inte vunnit den här säsongen och det är tveksamt att de får de mot ett revanschsuget Queens Park Rangers.

Både Leeds och Swansea spelar bra i år. Swansea har fortfarande inte åkt på sin första förlust för säsongen, men den kommer troligast ikväll. Hemmalaget hade tur att få med sig ett kryss senast och det är tveksamt att de lyckas rubba Leeds i detta mötet.

Tisdagens Topptips System 21/8

  1. Benfica – PAOK Saloniki 1X2
  2. Bate Borisov – PSV Eindhoven X2
  3. Crvena Zvezda – Salzburg 2
  4. Derby – Ipswich 1
  5. Queens PR – Bristol C 1X2
  6. Rotherham – Hull 1X2
  7. Swansea – Leeds 2
  8. Blackpool – Coventry X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!