Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 21 September

Denna fredagen bidrar vi med ett intressant Topptipset speltips 21 september. BP kämpar för överlevnad med strecket som motiverande blåslampa precis under. De öppnar dagens kupong mot Sundsvall, i en match där vi trots allt ger laget en hyfsad chans.

Ny tränare för Brommapojkarna och en trepoängare mot Djurgården kan betyda ett lag som är på väg uppåt trots deras ringa positionering i tabellen. Innan de gick de mållösa från tre matcher, som de släppte in elva mål på. Giffarna gör en helt okej säsong även om de trillade dit mot Örebro nyligen, trots stort spelövertag. Den här matchen kan svänga åt bägge håll. Vi garderar.

AS Monaco gjorde tre mål den första matchen för säsongen, mot Nantes. Därefter har de fina resultaten uteblivit. Sena insläppta mål visar att formkurvan inte är där den bör vara. De förlorade mot Atletico Madrid i gruppspelet i Champions League nyligen, vilket det inte är så mycket att säga till om. Även i den matchen släppte de en ledning för en nollpoängare. Nu är Nimes som skall klaras av. De flyttades upp inför den här säsongen och ett anfallsglatt lag som får det att funka framåt. Nu blir nog motståndet för svårt. Vi kör på bara en etta.

Serie A bjuder på en hyfsad spik. Sassuolo förlorade mot Juventus med två – ett, i en match där de inte var bortgjorda. Utöver det har de slagit Inter och Genoa, vilket är starka bedrifter. Nu möter de Empoli, som är en annan nykomling. De har spelat bra och vann sin första match i Italiens högsta liga. Då var motstånd Cagliari. Nu höjs nivån flera snäpp och då räcker det inte till.

Expertens Topptips System 21/9

  1. Brommapojkarna – GIF Sundsvall 1X2
  2. Monaco – Nimes 1
  3. Sassuolo – Empoli 1
  4. Huesca – Real Sociedad X2
  5. Stuttgart – Düsseldorf 1X
  6. Vejle – Esbjerg 1X2
  7. Wigan – Bristol City 1X2
  8. Heracles – De Graafshap 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!