Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 18 Juni

England öppnar VM mot Tunisien, som de flesta spelare tror det europeiska laget tar hem med enkelhet. Vårt Topptipset speltips 18 Juni vill dock höja ett varningens ord. Underskatta inte Tunisien som är ett av norra Afrikas farligaste lag. Räkna med bekvämare vinster för både Spanien och Uruguay i denna omgången.

England som är hem till Premier League är alltid ett intressant lag att ha koll på under VM. Det relativt unga laget har inte så höga förväntningar på sig. Deras kvalgrupp var ganska enkel och trots träningslandskamper mot kvalitativt motstånd känns laget obeprövat. När Tunisien står för motståndet bör det bli en vinst, även om man inte skall vänta sig en promenadseger. England har också en vana av att spela rent uselt i mästerskap, varför vi garderar en engelsk vinst.

Uruguay vann sin öppningsmatch mot Egypten, även om de väntade till slutet av matchen för att fälla avgörandet, som de fick kämpa hårt för. De spelade dock bra fotboll och deras spel var märkbart klasser bättre än motståndet. När lagets verklige outsider står för motståndet lärt det blir en enkel vinst. Saudiarabien åkte på en storförlust med fem mål när Ryssland öppnade VM genom att tvåla till det arabiska laget. De är chanslösa i denna matchen.

Spanien möter Iran i en match som de skall vinna bekvämt. Många spelare väljer att strecka matchen, vilket känns helt naturligt. De dominerade totalt mot Portugal, även om Cristiano Ronaldo straffade laget och fick med sig ett lika resultat till slut, trots extremt spelövertag från Spanjorernas sida. Ronaldo satte en straff, fick ett mål till skänks av spanska målvakten samt nätade en frispark i världsklass. I Iran finns ingen kandidat att göra ett hattrick mot Spanien. En ytterst stark tvåa.

Topptipset Systemspel 18 Juni

  1. Tunisien – England 2
  2. Colombia – Japan 1X2
  3. Polen – Senegal 1X
  4. Ryssland – Egypten 1X2
  5. Portugal – Marocko 1X
  6. Uruguay – Saudiarabien 1
  7. Iran – Spanien 2
  8. Danmark – Australien 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!