Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Expertförslag 17 Maj

Topptipset står för en kupong som bidrar med en del frågetecken. Många matcher är i playoff, vilket påverkar beslutstagandet. Lägg där till matcher från den erkänt jämna isländska ligan, så får du en öppen kupong som är relativt svårlöst. Ta del av vårt Topptipset expertförslag för att bli framgångsrik idag.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

När det gäller favoritskap tror vi på att både Djurgården och Wolfsburg håller huvudet kallt och lämnar kvällen med tre poäng vardera. Stockholmslaget kommer från två segrar, efter en mindre bra inledning på säsongen. Örebro har öppnat upp starkt men kommer trots allt hamna längre ner i tabellen ju längre säsongen lider. Ettan blir en spik i vårt Topptipset förslag.

Wolfsburg krigar för att behålla sin plats i Bundesliga, men har uppvisat svag form det senaste. Därför kan en seger idag betyda mycket för det kommande kvalspelet. En viktig match där hemmalaget bör knipa tre poäng.

En match i Superettan sticker ut. Torns IF har uppvisat en stark form och vackert spel, som övertygad gång efter annan. Trots det är det Ängelholm som förväntas föra spelet här, vilket passar det kontringsstarka laget bra. Vi garderar med ett kryss i Topptipset expertförslag.

Systemförslag: 144 rader

1. Djurgården-Örebro SK 1X

Även om Örebro stod för en stark insats mot heta Hammarby senast måste de handskas med tre viktiga avstängningar denna matchen. Två som kom efter avstängningar under mötet med Hammarby. Djurgården vann senast, men det var inte en enkel seger. Trots allt tror vi att stockholmarna får med sig tre poäng efter hemmamötet, men garderar även med ett kryss.

2. Ängelholms FF-Torns IF X2

En intressant match där Torns IF uppvisat en stark form och bra spel, även i senaste mötet mot Mjällby. Ängelholms FF mötte tabelljumbon Husqvarna senast som slutade med en bekväm 2 – 0 seger. De två målen gjordes under matchens första 25 minuter. Nu väntar dock tre matcher mot lag som ligger över Ängelholm i tabellen. Vi garderar med ett kryss mot första laget ut.

3. Exeter-Lincoln 1X

enb viktig match för lagen som handlar om playoff-plats till League One. Första matchen slutade 0 -0, som stod för en hel del kämpaglöd från bägge håll. Lincoln har dock drabbats av en hel del skador och vi tror att laget får det tufft ikväll. För Exeter har en viktig kugge fattats sedan i mars, då Brown skadades. Mittbacken kan dock vara tillbaks till det andra mötet mellan lagen, vilket betyder mycket. Även om man inte kan räkna bort Lincoln helt. Vi garderar med kryss.

4. Fylkir-IBV Vestmannaeyjar 1

Nykomlingen Fylkir stod för en härlig upphämtning senast då de hämtade upp två mål mot möstarlaget Valur, på bortaplan. Ikväll möter de istället jumbon i tabellen och vi tror på en stark etta.

5. Keflavik-Fjölnir 1X2

En öppen tillställning. Sist förlorade Fjölnir efter ett mål i slutminuterna. De kommer få det tufft i bottenstriden. Bortalaget har dock med sig en svenskkändis i och med lånet av Berisha, från Roma. Han har hittat till målform och kan vara en viktig del för bottenlaget att knipa poäng. Vi helgarderar.

6. KR Reykjavik-Breidablik 1X2

Bortalaget har haft en stark inledning på säsongen. De två lagen är annars jämnstarka och har stått för intressanta matcher statistiskt sett. Bortalaget leder ligan, efter tre omgångar. De har fyra segrar i rad om man räknar in CUP-spelet.

Detta är KR Reykjaviks första hemmamatch och det förväntas komma stora mängder regn. Planen är sargad, vilket kan påverka spelet något, till fördel för hemmalaget. En svårtippad match vi väljer att helgardera.

7. Livingston-Partick Thistle X2

I kvalfinalen möts Thistle från högstadivisionen ett Livingston som kommer från den andra. I potten ligger en plats i den skotska fotbollens högsta liga. Patrick Thistle får tillbaka två viktiga kuggar i försvarsspelet denna matchen, som kommer tillbaks från avstängning respektive skada. Vi tror på en bortaseger, trots stabila prestationer från hemmalaget hittills. Gardering med kryss.

8. Wolfsburg-Holstein Kiel 1

Ytterligare en viktig match, när det handlar om playoff till Bundesliga. Det är det första mötet av två mellan lagen. Wolfsburg såg stabila ut mot Kiel senast, men har haft en ojämn säsong. Holstein Kiel hamnade på tredjeplats i andradivisionen och kommer få det tufft ikväll. Vi spikar en etta.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!