Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 15 September

Denna kupongen är det Premier League som gäller. Vårt Topptipset speltips 15 september spikar Chelsea och Man City, som har lämpliga uppgifter. Vi spikar matcherna för bättre spelrum i övriga drabbningar.

Ett lag som överraskat såhär långt är Watford. Inga förluster hittills och en seger mot Tottenham lär bygga självförtroende. Manchester United har pressen på sig efter en svag säsong i fjol. De saknar vissa spelare men det bör inte spela så stor roll. De är klara favoriter men garderar kraftigt.

Arsenal hade en turbulent säsong i fjol och de jagar febrilt stabila resultat. De är favoriter på hemmaplan mot Newcastle, även om bortalaget inte alls är oävet. Vi utgår från ettan och tar med ett kryss.

Chelsea möter Cardiff och Manchester City möter Fulham. Bägge storlagen har hemmafördel i vad som bara kan beskrivas som missmatchningar. I alla normala lägen skall storlagen ta hem det här. Vi spikar.

Två andra hemmalag som förtjänar respekt är Bournemouth och Blackburn. De bör har bra chans att lösa sina uppgifter för dagen. Vi garderar men utgår från ettorna.

System Topptipset 15/9

  1. Watford – Manchester U 1X2
  2. Bournemouth – Leicester 1X
  3. Chelsea – Cardiff 1
  4. Huddersfield – Crystal P 1X
  5. Manchester City – Fulham 1
  6. Newcastle – Arsenal 1X2
  7. Blackburn – Aston Villa 1X
  8. Brentford – Wigan 12
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!