Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 12 Oktober

Helgen närmar sig med stormsteg vilket brukar betyda bra action i spelvärlden. Vårt Topptipset speltips 12 oktober är inget undantag, matcher från nya Nations League och Spanien står på schemat.

Först ut en intressant match som är en återspegling av årets semifinal i VM. Kroatien har hemmaplan när England kommer på besök, men den spelas inför tomma läktare. Kroatien föll ihop mot Spanien nyligen och behöver en uppryckning om resultatet från VM skall återupprepas här. England har ett par viktiga spelare borta, vilket främst påverkar offensiven. På de platserna väntas unga förmågor få chansen, den är en träningsturnering trots allt. Vi helgarderar, men utgår från kryss.

Belgien har ett riktigt bra lag just nu, som bland annat tog sig hela vägen till tredje plats i VM i Ryssland. De vann en enkel match mot Island nyligen och måste ses som klara favoriter här, även utan De Bruyne och Vertonghen som inte är med i laguppställningen den här gången. Schweiz kommer från en vinst men nu blir motståndet helt annat. Vi slösar inte på strecken. Etta.

Österrike tappade den första matchen i NL mot Bosnien, med ett uddamål. De var dock nära kvittering vid flera tillfällen och insatsen var trots allt god, även om de behöver bli effektivare här. Nu möter de Nordirland som ofta blir tvingade till rent defensivt spel. Det är det enda som talar för poängtapp för dagens hemmalag. Ett-kryss räcker långt.

Topptipset Spelförslag System 12/10

  1. Kroatien – England 1X2
  2. Belgien – Schweiz 1
  3. Österrike – Nordirland 1X
  4. Estland – Finland 2
  5. Grekland – Ungern 1X2
  6. Moldavien – San Marino 1
  7. Vitryssland – Luxemburg 1X
  8. Deportivo La Coruna – Elche 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!