Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 10 Maj Torsdag

Det mesta handlar idag om cupfinalen mellan Djurgården och MFF. Denna fotbollsmatch lyser även upp på torsdagens spelkupong på Topptipset. Malmö fick senast stryk med 0-3 mot Djurgården. Blir det en revansch, den 10 maj? Dags för vår Topptips expert att bjuda på speltips som avser samtliga åtta möten som Svenska Spel har valt ut. Fokuset ligger på cupmatchen.

Analys inför Dagens Topptipset Torsdag

Det är nog rätt få fans av Djurgården och MFF som var nöjda med respektive lags insatser i senaste omgången av Allsvenskan 2018. Djurgården förlorade mot Brommapojkarna. Malmö FF fick noll poäng i mot IFK Göteborg. Dessa resultat är att anse som fullständigt oacceptabla och nu vill båda lagen visa att de kan bättre.

Idag, torsdag, den 10 maj, är det dags för cupfinalen. Poängstressen är borta, vilket hjälper. Samtidigt så har båda klubbars spelare pressen på sig, både från fansen och från klubbledningen. Malmö har spelat uselt borta i vår. Det gör att vår Topptipset expert tror på noll poäng för MFF idag med.

Dagens Topptipset spik hittar vi i Danmark där Bröndby är ute efter dubbeln. Danska topplaget leder ligan. I sin torsdagsmatch ställs de mot Silkeborg. Även här handlar det om en cupfinal. Motståndarna Silkeborg har haft problem hela säsongen och måste bli bättre, om de vill få spela i toppdivisionen nästa säsong. Dagens match avgörs på neutral plan i Köpenhamn. Detta passar Bröndby perfekt. Staden som laget kommer ifrån ligger ju som bekant bara en mil från Köpenhamn centrum. Det gör att de utan tvekan får störst publikstöd idag.

Vi går vidare genom Topptipset matcher idag och hittar ytterligare en spik, i en annan cupfinal. Fenerbahce i Turkiet kammar hem segern. Fener är i år indragna i titelracet i ligan. I finalen möter de Akhisarspor som inte har säkrat nytt kontrakt ännu. Liknande situation här som i danska cupen och även här tror vi på tre poäng för en starkare klubb. Fenerbahce är bättre rustat för att göra roteringar i startelvan och räcker bra för såväl spel i ligan som i cupen. Akhisarspor måste i princip välja vad de vill satsa mest på och vår Topptips expert tror knappast att det blir dagens cupfinal.

Dagens Systemförslag för Topptipset

  • Djurgården – Malmö FF                 1
  • West Ham – Manchester United           X2
  • Charlton – Shrewsbury                  1X2
  • Silkeborg – Bröndby                           2
  • Charleroi – Club Brugge                  X2
  • Genk – Gent                                    1X
  • Basel – Young Boys                       1X
  • Akhisarspor – Fenerbahce               2