Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 10 Juli

Vårt Topptipset Speltips 10 Juli bjuder på fina fotbollshändelser. Två stycken semifinaler i VM 2018 står på schemat, såväl som intressanta matcher i kvalet till Europa League. Det bäddar för en del intressanta spelalternativ.

Det lär spraka i matchen Frankrike och Belgien. Frankrike är i storform och den imponerande 4 -3 vinsten mot Argentina säger mycket, även om de var något anonyma i gruppspelet. Belgien spelade smart mot Brasilien och är i likhet med Frankrike fyllt av världsstjärnor. Belgien har spelat otroligt starkt. De får vår tips, som vi garderar kraftigt.

England spelade tyvärr stabil fotboll när de slog ut Sverige med 2 – 0, i en match där de hade totalt kontroll. Det unga engelska laget hade inte så höga förväntningar på sig hemifrån i VM i Ryssland. Semifinalen är det bästa resultatet på 28 år. Kroatien har ett skickligt lag med rutinerade världsspelare på flera positioner. De spelade långa matcher mot både Danmark och Ryssland, där de vann på straffar. En osäker match. Vi ger England utgångstipset, men garderar.

Malmö är det enda svenska laget ut på kupongen, i sin första match i Champions League-kvalet. De möter Drita från Kosovo, en svag liga. Det bör betyda klar bortavinst. Vikingur från Färöarna är ett annat lag från en erkänt tunn liga. Det bör ge finska Helsingfors en tämligen enkel seger. Sista matchen ut innebär också stor klasskillnad och en enkel spik.

System Topptipset 10 Juli

  1. Frankrike – Belgien 1X2
  2. Kroatien – England 1X2
  3. KF Drita – Malmö FF 2
  4. Vikingur – HJK Helsingfors 2
  5. Cork City – Legia Warszawa 1X2
  6. Dudelange – Videoton X2
  7. Valur – Rosenborg 2
  8. Ludogorets – Crusaders 1
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!