Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 1 Juni

Dagens Topptips bjuder på högintressanta matcher. Topptipset speltips 1 Juni är skrivet med dig som läsare i åtanke. En intressant match idag är den mellan Frankrike och Italien. Så såg VM-finalen 2006 ut, en match som slutade 1 -1.

Italien fick ingen plats till VM efter att Sverige slog ut de i kvalet. När de mötte Frankrike i VM-finalen förlorade Frankrike efter straffar. Det var i den matchen som legendaren Zidane såg rött och skallade en motståndare och blev utvisad. En svårtippad match vi garderar i vårt Topptipset förslag.

Förra året vann Linköping FC serien efter ett mycket bra år. Denna säsongen har dock laget haft stora problem, som bland annat resulterat i ett tränarbyte. Förra matchen vann de utan att övertyga mot Hammarby. Piteå har bra statistik. De har inte tappat en enda poäng på sex matcher och vi tippar att den sviten inte kommer brytas ikväll. Garderar med kryss.

Linköpings FC är regerande svenska mästare efter ett fantastiskt fjolår, men i år har man inte visat några mästartakter ännu. Man har redan hunnit med att byta tränare och det har varit svajigt mest hela tiden. Senast blev det seger mot Hammarby, men särskilt bra var det inte. Det lär bli bättre, men tveksamt om det räcker till den här matchen. Piteå har imponerat stort under våren och har full pott efter sex matcher. Det är skrällen som är klart roligast, men matchen garderas.

En match som det gäller att hålla ögonen på är den mellan Syrianska och Rynnige IK i Superettan. Syrianska hade en medioker inledning på säsongen men har spelat bättre det sista. De kommer antagligen avsluta säsongen någonstans i den övre delen av tabellen. Rynninge är dock inte oävna. De ligger två poäng efter bortalaget. Idag kommer de dock få vika sig, säger vårt Topptipset tips. Vi garderar med ett kryss.

Topptipset Systemförslag 1 Juni

  1. Frankrike – Italien 1X2
  2. Turkiet – Tunisien 1
  3. Linköpings FC – Piteå IF Dam X2
  4. Rynninge IK – Syrianska X2
  5. Vaasa PS – Seinajoen JK 1X
  6. Cork City – Waterford 1X
  7. Shamrock Rovers – Dundalk 2
  8. Limerick FC – Bohemians X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!