Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 1 Augusti

Den andra omgången i Champions League-kvalet är på ingång. Topptipset speltips 1 Augusti tror på Malmö som klara vinnare. Deras insats i bortamatchen mot rumänska Cluj ger förtroende.

Det blir ingen pardon för Cluj när Malmö tar emot de på hemmaplan. Enmålsvinsten på bortaplan ger ett utmärkt utgångsläge för Skånelaget. Eftersom de klarar sig vidare med ett oavgjort resultat tvingas gästerna pressa på framåt. Räkna därför med ett defensivt inriktat Malmö FF. Gyllene tillfälle för kontringar vilket kan säkra vinsten. Vi spikar ettan.

En annan tämligen säker match är mellan Basel och Paok Saloniki. På grekernas hemmaplan är det allmänt svåra och där fick de med sig tre poäng. Då gjorde Basel ett mål, vilket kan vara av vikt i returen. Seger är det som behövs. Vi spikar på att de klarar uppgiften.

Rosenborg fick tyvärr tre mål i baken när de möttes i Skottland. Det gör att det norska laget har en minst sagt brant uppförsbacke denna omgång. Lagen spelade två gånger mot varandra i fjol, då Celtic gick vidare efter ganska målsnåla matcher. Man skall inte räkna ut Rosenborg helt, men att de vinner med 2 – 0, vilket krävs för avancemang, känns ganska avlägset.

Systemtips Topptipset 1 augusti

  1. Malmö FF – Cluj                       1
  2. Basel – PAOK Saloniki             1
  3. FC Midtjylland – FC Astana     1X
  4. Rosenborg – Celtic                      X2
  5. Sturm Graz – Ajax                    X2
  6. Suduva – FK Crvena Zvezda     X2
  7. Arsenal – Chelsea                    1X2
  8. Benfica – Lyon                          1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!