Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 1 November

Den här gången finns det flera bra favoriter på vårt Topptipset speltips 1 November. Malmö FF och Man City ser ut som de starkaste spikförslagen den här vändan.

Det återstår enbart tre omgångar av den här upplagan av Allsvenskan. AIK har inte vunnit på tre omgångar vilket betyder att jagande Norrköping nu har toppkänning på allvar. De låg under mot Malmö FF, men lyckades klara en poäng innan slutsignalen ljöd. Nu är det Östersund som måste motas tillbaka. De har lite att spela för vilket kan betyda ett uddlöst lag. Det tippar vi att de klarar av, men vi tar med kryss utifall att.

Just nu ligger Malmö FF på femte plats, två placeringar under Europaspelplatser. De lyckades knipa poäng mot AIK, vilket var oerhört viktigt. Nu har de hemmafördel när Örebro SK kommer på besök, som inte har något nämnvärt att spela för. Motivationen kommer fälla avgörandet, ettan spikas.

Det väntar Cup-möten i England. Manchester City är riktigt bra just nu och de möter Fulham, som är inne i en svacka. Klasskillnad i grunden kommer göra all skillnad. Det här släpper Man City aldrig. Vi spikar och blickar vidare.
Vi vill höja ett ord för Rosenborg, som också spelar Cup-möte. De möter Start som är ett synnerligen sämre lag. Vi spikar för att öppna upp för mer svårlösta matcher.

Systemförslag Topptipset från Expert 1/11

  1. Malmö – Örebro 1
  2. Östersund – AIK X2
  3. Manchester City – Fulham 1
  4. Midtjylland – FC Köpenhamn 12
  5. Almeria – Villareal 1X2
  6. Cadiz – Espanyol 1X2
  7. Rosenborg – Start 1
  8. Slavia Prag – Rosengård 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!