Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Spelförslag Vecka 48 Tisdag

Tisdagens Topptips West Ham spelar

Dags för vass Premier League-action nu på tisdag, vecka 48! På Topptipset tar vi ställning för ett segersuget West Brom Albion. Spik även på gamla storheten Blackburn i vårt spelförslag. Tottenham Hotspurs och Man United har båda svåra bortamatcher på tisdagen och garderas. Framförallt har Tottenham en farlig uppgift borta mot ett Leicester som vet hur man rubbar storlag. Lite sämre av Tottenham på sistone och detta kan bli farligt värre – vi täcker upp.

West Bromwich har haft det tungt men klarade en viktig poäng mot nyss nämnda Tottenham i helgen. Samtidigt gick Newcastle bort sig rejält hemma mot Watford och nu börjar det se riktigt tungt ut för nykomlingen, som definitivt kommit av sig. Fint läge för West Brom Alboion att plocka en viktig seger! Det är vårt tipsförslag i alla fall.

De forna Premier League-mästarna Blackburn håller numera till i League One. Efter en svag start på säsongen går Blackburn nu starkt och tre raka segrar har skapat bra tätkänning. Hemmalaget Blackpool har en sämre formrad och visst ska det skilja ganska mycket mellan dessa lag. I vårt spelförslag spikar vi Blackburn!

Brighton – Crystal Palace       X2

Brighton fortsätter att göra det bra som nykomling i högsta ligan. Att det blev förlust borta mot Man United senast är inte mycket att säga om. Crystal P har verkligen fått ett lyft under Roy Hodgsons ledning. Avgjorde sent senast mot Stoke och sånt ger självförtroende. På bortaplan har Crystal P inte bärgat en enda poäng så här långt, men nu kan det vara dags.

Leicester – Tottenham         1X2

Leicester har hittat en jämn och stabil nivå på slutet. En enda förlust på de sju senaste och det var mot Manchester C och det är ju inget lag som rubbar City för dagen. Stark poäng borta mot West Ham senast. Tottenham har tappat poäng i tre av sina fyra senaste och det duger inte alls för ett topplag. Dominerade stort mot West Bromwich senast och borde ha vunnit. Håller hög klass i grunden och svackan blir kortvarig. Det här verkar vara en perfekt match för spel med gratis pengar vid registrering på odds hos flera nya bettingsajter online.

Watford – Manchester United       X2

Watford måste man ta på stort allvar den här säsongen. Efter en kortare svacka är laget uppe på banan igen och har två övertygande segrar inför den här matchen. Manchester United tog en viktig seger mot Brighton senast och formen är stabil utan att glänsa. Zlatan Ibrahimovic kom in med en halvtimme kvar senast och han blir piggare och piggare. Snart måste det vara dags för första målet.

West Brom – Newcastle      1

West Bromwich kämpade till sig en viktig poäng borta mot Tottenham senast och poängen skänker lite arbetsro till en pressad trupp. Senaste segern togs i augusti. Laget är inte så tokigt och nu passar motståndet. Newcastle har tappat rejält efter en annars ganska bra höst. Har fyra förluster i följd och det har inte varit bra i dessa matcher. Ettan tippas.

Derby – Ipswich                    1

Klar etta tippas i denna match som ser ut att vara ett riskfritt spel på dagens kupong. Det är med andra ord riktigt stor sannolikhet att Derby vinner här på Topptipset.

Reading – Barnsley              1X

Reading har det tufft och ligger långt ner och klubben har långt till fjolårsnivån som gav en fin tredjeplats i ligan. Någon topplacering blir det inte, men laget ska åtminstone kunna avancera till en mittenplacering. Barnsley ligger precis intill i tabellen och det är ingen stor skillnad, men Reading ska ändå vara snäppet bättre.

Blackpool – Blackburn             2

Anrika Blackburn börjar att komma igång och det vore märkligt om inte klubben ska kunna toppstrida i den här ligan. Kommer med tre seger i följd inför den här matchen och formen är stark. Blackpool har också stadig form för dagen och får ofta med sig poäng från matcherna. Här ska ändå Blackburn hållas som favorit.

Charlton – Peterborough   1X

Charlton blandar och ger för dagen. Föll senast mot Scunthorpe, men det är inte mycket att säga om då Scunthorpe är bra. Peterborough agerar också ojämnt och har förfärligt svårt att vinna på bortaplan. I grunden är det ingen stor skillnad mellan lagen och det lär bli en jämn match där Charlton får den knappa favoritvinken.

Charlton Athletic har tre spelare som kommer att delta i landslagsspel under uppehållet och därför har FA gått med på att skjuta upp matchen, skriver klubben på sin hemsida. Ezri Konsa och Jay Dasilva ska representera Englands U20-landslag, och Josh Magennis ska spela för Nordirland i VM-kvalet. OBS! Notera att denna Topptips match kommer att lottas på Stryktipset. Fördelningen som Svenska Spel tillämpar vid lottning är 12-2-2.