Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Spelförslag 9 Maj Onsdag

Visst är det en rad storfavoriter  som finns med på onsdagens Topptipset spelförslag. Vår expert väljer dock att gardera en del matcher som spelas idag, onsdag, den 9 maj, i alla fall. Vi hoppas på en högre utdelning på spelkupongen och att vi lyckas sätta alla skrällar som lär ske.

Den klubben som vi håller som största favorit och skippar gardering på är Chelsea. Senast blev det en vinst för London-laget mot Liverpool. Dessutom gjorde West Bromwich Albion ett sent segermål mot Spurs. Det gör att Chelsea nu har något högre chans att nå CL nästa säsong genom en topp-fyra ligaplacering i Premier League.

Idag möter de Huddersfield som fortfarande behöver poäng för att få 100% garanti på ett nytt PL kontrakt. De var riktigt bra defensivt mot Man City senast, men det lär inte räcka mot Chelsea i dagens Topptipset match.

En annan spik som många spelare hos Svenska Spel kommer att välja idag är Arsenal. De har äntligen säkrat sin Europa League plats, men känns ändå en klass bättre än Leicester City. Dagens motståndare har inte mycket att spela för samt en lång frånvarolista. Vår Topptips expert räknar med att Wenger vill ha ett bra avslut på alla sina år med Arsenal och gör sitt bästa för att laget kammar hem en seger idag.

En annan klubb som kan vara värd spel utan gardering är Sevilla. Nu har de bytt tränare och vann senast direkt, efter att ha visat riktigt fin fotboll. Sevilla har fortfarande chansen att få spela Europa League och därmed en betydligt högre motivation än motståndarna Real Madrid. För de senare handlar nu allt om CL-final som spelas i slutet av maj i Kiev. Notera även att Ronaldo inte kommer till spel i denna onsdagsmatch.

Vad gäller alla andra matcher på Topptipset Onsdag, väljer vi en massa garderingar, bland annat på Spurs, Juve och Man City. Där går vi emot Tio Tidningars Tips och i vissa fall även sund förnuft. Nu när ligorna är på väg mot ett avgörande, har flera lag rätt lite att spela för. Just därför är det extra svårt att tippa Topptipset rätt.

Topptipset Systemförslag Onsdag

Juventus – Milan                        1X

Juve från Turin är sedan länge överlägsna inom italiensk fotboll. De har säkrat dubbeln – vinst i Serie A ligan och i Italienska cupen – tre år i rad. Idag, onsdag, är det cupfinalen mot Milan som inleder Topptipset systemförslag. Kommer Bonaventura ta första cuptiteln för Milan på 15 år? Det tror inte vi, men ett kryss här efter 90 spelade minuter är fullt möjligt, om man får tro vår fotbollsexpert.

Chelsea – Huddersfield            1

Få trodde att Huddersfield skulle göra det bra ifrån sig hemma mot Man City i Omgång 35 i PL. De lyckades dock med att hålla nolla och få med sig en viktig poäng. Nu med bara två ligaomgångar kvar ligger de tre poäng före Swansea City i ligan och känner sig relativt lugna i kampen om ett nytt kontrakt. De vill säkert få saken klar redan idag. Chelsea har dock motivationen på topp, då de vill få spela i CL. Det gör att vi slipper gardering i vårt systemförslag.

Leicester – Arsenal                         2

Hemmalaget Leicester City inte har något att spela för och verkar ha lagt ner allt som rör sig fotboll för denna säsong. PL-mästarna från 2015 har förlorat fyra av de fem senaste ligamatcherna. Klar tvåa är vårt tips.

Man City – Brighton     1X

Brighton stannar i PL nästa säsong. Båda lag har ingen större motivation idag, vilket gör att Man City kan tappa poäng här.

Spurs – Newcastle 1X

Tre raka förluster för Newcastle gör att Topptips experten lutar åt en hemmaseger här. Vi garderar dock, då Benitez mannar har stundtals spelat riktigt bra i år.

Barcelona – Villareal                  1

Barcelona har säkrat La Liga-titeln för ett tag sedan. Klubben är nu nära att slutföra en perfekt säsong med noll förluster! Räkna dock med ett motiverat Villarreal i topp form. Tre raka vinster i ligan har det blivit för laget. Samtidigt så har Villareal chansen att sluta i ligan i topp-sex, vilket innebär Europa League-spel.

Sevilla – Real Madrid                 1

Ronaldo är borta, medan Isco lär vara tillbaka i matchtruppen för Real Madrid. Sevilla brukar spela riktigt bra mot just Real hemma på Sanchez Pizjuan. Vi vågar satsa på en etta utan gardering här och spara pengar på Topptips systemförslag idag, onsdag.

Grasshoppers – Sion                 1X

Spelkupongen avslutas i Schweiz med matchen mellan Grasshoppers och Sion. Senast blev det förlust hemma mot Young Boys för bortalaget. Därmed har Sion fyra raka utan vinst och en poäng tillgodo till jumbon Lausanne. Det är tre omgångar kvar att spela i Schweiz. Någon seger idag mot Grasshoppers lär det inte bli. Spelförslag avslutas med 1X, då experten anser att Grasshoppers är ett bättre lag just nu.