Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Topptipset 8 November

Det är dags för vårt spelförslag Topptipset 8 November. Det är matcher från Europa League som fyller upp kupongen den här vändan. Vi hittar stabila spikförslag hos Arsenal och Chelsea, som är inne i bra perioder och har lämpligt motstånd.

Efter tre omgångar har bägge storlagen från PL maximalt antal poäng. Det betyder att avancemang är mer eller mindre klart, vilket kan betyda växlingar i startelvan. I Premier League matchas lagen hårt just nu. Sporting Lissabon är inget dåligt lag men mot den här klassen av motstånd bör det inte räcka till. Bate Borisov är normalt tuffa hemma, men klasskillnaden i lagen är för stor för att det skall finnas realistisk chans för skräll. Trots allt kryssvänliga matcher.

Malmö FF behöver vinna den här matchen obligatoriskt för att drömmen om vidare spel i Europa den här säsongen inte skall släckas. Första matchen mot Sarpsborg slutade lika, efter att skåningarna släppte in ett mål i slutminuterna. I Allsvenskan gör Malmö det bra och formen är det inget fel på. Nu har de hemmamatch vilket gör att vi inte har problem att spika ettan.

Lazio vann det första mötet mot Marseille med tre mål mot ett. Noterbart är italienarna då ställde upp med en hel del reserver. Att det ändå blev en bekväm seger på bortaplan säger en del om klasskillnaden mellan lagen. Med tanke på att det går långsamt för Marseille i ligan, där de närmast kommer fån två förluster i rad är det svårt att se att de kan rubba dagens motstånd.

Systemförslag Topptipset 8/11

  1. Arsenal – Sporting Lissabon 1X
  2. Bate Borisov – Chelsea X2
  3. Bayer Leverkusen – Zürich 12
  4. Celtic – RB Leipzig 1X2
  5. Malmö FF – Sarpsborg 08 1
  6. Lazio – Marseille 1
  7. Rosenborg – Red Bull Salzburg 1X2
  8. Real Betis – Milan X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!