Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Spelförslag 7 December

Topptipset Fotboll Arena Bild

Absolut sista dag för europeisk klubbfotboll 2017 idag, torsdag, den 7 december. Det är dags för slutomgången i Europa League och nyckelordet heter motivation. Svår uppgift för Östersund – men visst ska tvåan streckas. Östersund har som bekant säkrat ett bragd artat avancemang men avslutningen borta mot Hertha Berlin är ändå viktig. Vi tror nämligen att Athletic Bilbao besegrar Zorya. Det gör även alla bästa spelsidor.

Därmed behöver Östersund vinna för att säkra gruppsegern, som ju ger fördel i slutspelslottningen. Hertha har bränt sina broar och ”förhoppningsvis” är laget avslaget. Då har Östersund alla möjligheter – men om tyskarna knyter näven blir det onekligen tufft.

Köln krisar hårt i Bundesliga, där man fortfarande inte vunnit denna höst! I Europa League har man dock två raka segrar men på torsdagen tror vi att det tar stopp. Måste vinna borta mot Crvena Zvezda för att gå vidare men det går knappast. Serberna är starka hemma och släpper in väldigt lite mål – håller undan och går vidare.

Matchen Sociedad och Zenit är ett fint möte som bör bli underhållande. Gruppsegern står på spel och Sociedad måste vinna för att passera. Kan absolut gå vägen men Zenit lär samtidigt få kontringslägen. ”Etta tvåa” är en bra lösning med dessa förutsättningar.

Speltips Idag Torsdag – Vår Kupong

Vi lämnar in följande 64 rader på dagens Topptipset kupong:

  1. Hertha Berlin – Östersund                   1  2

Det är dags för sista gruppspelsomgången och två saker står klara här innan matchstart – Östersund är avancemangsklart, medan Hertha Berlin är utslaget. ÖFK lär fortsätta att sälja sig dyrt.

  1. Zorya – Athletic Bilbao                            2

Vinner Zorya Lugansk den här matchen går laget vidare, på bekostnad av just Bilbao. Det finns dock inte mycket som tyder på det, sett till prestationerna den senaste tiden.

  1. Hapoel Beer Sheva – Viktoria Plzen      X2

Det mesta är redan avgjort i Grupp G, Plzen och Steaua Bukarest gör upp om första- och andraplatsen. Hapoel Beer Sheva är inte så tokigt på hemmaplan och får ett knappt speltips på det.

  1. Steaua Bukarest – Lugano                   1

Steaua Bukarest har svalnat av en hel del, men avancemanget är ju redan ordnat som tur är. Med tanke på de senaste prestationerna känns inte Steaua som något säkert kort att spela.

  1. Crvena Zvezda – Köln                            1X

Crvena Zvezda och Köln slåss tillsammans med Bate Borisov om andraplatsen bakom Arsenal i gruppen. Crvena har spelat försiktigt hittills och vi tror att laget blir lite ängsligt här. Skräll på Köln!

  1. Guimaraes – Konyaspor                       1  2

Konyaspor har fortfarande chansen, medan Guimaraes är avsågat. Känslan är ändå att turkarna kommer att stöta på patrull här, bortamatch i Portugal är alltid en tuff utmaning.

  1. Marseille – Salzburg                              1X

Salzburgs försvarsspel har imponerat, med bara ett insläppt mål på fem gruppmatcher. Med det har laget redan ordnat avancemang. Ett högmotiverat Marseille på bortaplan blir inte lätt.

  1. Sociedad – Zenit                                    1  2

Både Real Sociedad och Zenit är klara för nästa steg och här ska lagen göra upp om gruppsegern. Zenit är obesegrat hittills, risken för åtminstone poängtapp är dock rätt stor.