Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Spelförslag 3 Juli

När Sverige spelade sin bästa match på många år och slog Mexiko höjdes tveklöst förhoppningarna hemma i Svedala. Topptipset spelförslag 3 Juni tippas med hjärtat i den matchen. Nu väntar Schweiz i den första åttondelsfinalen på 16 år. Förra gången fick laget vika sig mot Senegal. Vi hoppas på bättre resultat denna vändan.

Sebastian Larsson kommer inte ställa upp i denna matchen på grund utav avstängning. För Schweiz saknas Lichtsteiner och Schär, från backlinjen. Det kan vara av fördel för Sverige. Många åttondelsfinaler slutade lika detta VM. Det är fullt möjligt även i Sveriges match. Vi garderar med ett kryss och nyper till ettan direkt. Nu kör vi!

England förlorade den sista gruppspelsmatchen mot Belgien. Då var laget redan klara för åttondelsfinal och valde att vila flera viktiga spelare. Det betyder att Harry Kane och hans lag är utvilade och taggade inför åttondelsfinalen. Colombia står för motståndet i Englands viktigaste match på många år. De saknar eventuellt sin stjärna Rodriguez, vilket borde ge England ett större övertag.

Matcher från Sverige och Finland fyller ut kupongen. Sirius hade en ganska dålig vår men har spelat bra under sommarens uppehåll. Sundsvall spelade ganska väl i inledningen av säsongen. Detta mötet kan sluta hur som helst. Vi garderar vårt Topptipset förslag.

Linköping vann något överraskande mot Rosengård och har nu fått känning på lagen i topp igen. Nu väntar Kalmar på jumboplats. De har förlorat alla matcher utom en och lagens skillnad i kvalitet kommer bli för stor här. Spik.

Topptipset systemförslag 3 Juli

  1. Sverige – Schweiz 1X
  2. Colombia – England X2
  3. Sirius – GIF Sundsvall 1X2
  4. Linköpings FC – IK Kalmar 1
  5. Notodden – Mjöndalen IF X2
  6. FC Inter Åbo – KuPS 2
  7. RoPS Rovan – FC Ilves 1
  8. Seinajoen JK – FC Lahti 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!