Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Topptipset 24 Mars

Lördag Topptipset System Spelförslag

Lördagen och Topptipset idag bjuder på ett svårtippat möte mellan Sverige och Chile på kupongen. Vår Topptipsexpert går emot Europatipsproffsen som har tippat lätt seger för Sverige. Det kan mycket väl bli svårt att vinna, även om vårt landslag säkert gör mål idag. Favoriter på lördagens Topptipset spelförslag hittar vi i stället i League One. Läs våra speltips nedan för att veta vilket lag det rör sig om.

Kort Analys inför Lördagens Topptips

Vi inleder vår analys med första match på kupongen. Sverige kickar igång lördagens Topptips. Laget gör bra ifrån sig under Janne och ofta spelar riktigt attraktiv fotboll. Sverige får idag klara sig utan målvakten Olsen. Idag, den 24 mars, ställs vårt landslag mot ett riktigt hårt motstånd, ett spelskickligt Chile som är ett av Sydamerikas bästa fotbollslandslag. Vi tror inte att Sverige har bra chanser och tippar X2.

Alla andra matcher som Ettkrysstva.com analyserar på dagens Topptipset avser engelsk fotboll. Fleetwood fick utdelning när Rochdale besegrades i förra omgången. Nu tror vi att de har fått upp ångan och att Northampton inte har en chans. Motståndarna saknar dessutom ett par spelare på mittfältet idag.

Våra favoriter på lördagskupongen är Scunthorpe. De är på jakt efter vinst och har överkomligt motstånd, Rochdale. Spiketta är vårt spelförslag här, utan några som helst tvivel. Även Shrewsbury är en favorit idag och spikas. Wimbledon kämpar på i botten av ligan och har inget att sätta emot här. Rotherham vinner knappast två bortamatcher i rad. Southend är bra i defensiven, men vi tror att X2 är ett rimligt spelförslag här.

Systemförslag för Topptips Lördag på 36 Rader

Sverige – Chile

Nordfeldt i mål i dagens landskamp hemma mot Chile. Han ersätter skadade Robin Olsen. Det kan ställa till problem, då Kristoffer har mest agerat reservmålvakt i Swansea och är matchotränad. Janne ser dagens möte som något tuffare än tisdagens match, vilket är helt rimligt. Men även med en stark startelva imponeras vi inte av Sverige och inleder Topptipset systemförslag med en tvåa. Är du inte helt säker på Sveriges seger idag, varför inte hämta 100kr riskfritt på Betsson. Då riskerar du inte att förlora något.

Fleetwood – Northampton

1X tippar vi i match nummer 2 på Topptipsförslag. Det skiljer bara två poäng mellan bottenlagen och därmed blir detta möte oerhört viktigt för båda lagen. Northampton har spelat sex raka matcher utan att vinna. Fleetwood, vars form pekar uppåt, blir en utmaning för Hasselbaink. Vi tror dock inte på succé för bortalaget och garderar i vårt systemspel.

Milton Keynes Dons – Blackpool

Lördagens första helgardering. Bottenlaget Milton Keynes Dons har gjort klart med ett nyförvärv i jakten på nytt kontrakt i League 1. Den tidigare West Ham spelaren Reo-Coker har skrivit på ett kontrakt säsongen ut efter att ha varit klubblös ett tag. Mittfältaren har över 200 PL-matcher på meritlistan. MK Dons hoppas på ett lyft nu när han är med i laget.

Oldham – Walsall

Hemmavinst för Oldham känns som gratis pengar här. Oldham är flera klasser bättre och bör greja tre poäng idag.

Peterborough – Bristol

Vi tippar kryss utan gardering. Det är värt att ta risken. Inget av lagen har råd att förlora i denna Topptips match och båda kommer att spela defensivt. 0-0?

Scunthorpe – Rochdale

Spiketta på Scunthorpe är dagens bästa spelförslag och säkraste etta på Topptipset system denna vecka.

Shrewsbury – Wimbledon

Wimbledon gjorde under torsdagen klart med en ny spelare, den tidigare Charltonspelaren Sam. Det räcker inte för poäng idag.

Southend – Rotherham

Systemförslag för lördagens Topptipset avslutas med X2. Senaste gången Southend spelade mot Rotherham förlorade de med hela 0–5. Det blir spännande att se om det blir revansch här idag.