Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Topptipset 24 November 2018

Missmatchningar och täta matcher är det vi ser i vårt spelförslag Topptipset 24 November 2018. Vi spikar friskt så vi kan säkra osäkra kort.

Ett hett derby är det som öppnar dagens kupong. Londonlagen Tottenham och Chelsea drabbar samman i en högst sevärd match. Hemma har Hotspurs haft svårt att få med sig resultaten av de bästa lagen i ligan, trots kvalitet i truppen. Chelsea har fortfarande ingen nollpoängare den här säsongen. En öppen match där vi ser ettan som det starkaste alternativet, men vi tar inga risker och helgarderar.

Man City gör det riktigt bra i år igen och släpper sällan poäng till sina motståndare. Nu är det beskedliga West Ham som står för motståndet och då spikar vi utan rädsla, det här släpper City aldrig.

Manchester United har en ganska blek säsong bakom sig men har tacksamt motstånd den här omgången. Även Liverpool är stora favoriter och den matchen bjuder på bra värde för spiken, vi spikar bägge matcher för att kunna gardera klurigare drabbningar.

Brighton möter Leicester i en match som kan sluta hur som helst. Båda lagen gör det hyfsat och att välja en säker vinnare känns klart osäkert. Det är det även i matchen i botten mellan Fulham och Southampton som bägge är inne i djupa svackor. Vi helgarderar och blickar vidare.

Topptipset förslag lördag 24/11

  1. Tottenham – Chelsea 1X2
  2. Brighton – Leicester 1X2
  3. Everton – Cardiff 1X
  4. Fulham – Southampton 1X2
  5. Manchester United – Crystal Palace 1
  6. Watford – Liverpool 2
  7. West Ham – Manchester City 2
  8. Hull – Nottingham X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!