Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 22 Februari Topptipset

Spelförslag för Topptipset Europa League

Vi håller oss kort i Topptips spelförslag för torsdagen, den 22 februari. Anledningen till detta är enkel: vi har redan publicerat Bomben tips och Europatipset spelförslag. Det gör att vi känner att vi redan har täckt alla viktiga nyheter om Europa League. Precis som det alltid är, är det samma matcher som gäller även Topptipset idag. Det råder onekligen klassblandning i ett antal matcher på torsdagens Topptips – bland annat på Emirates… Roligare vinnare finns också!

Det är redan avgjort i ett par av torsdagens Europa League-returer, inget snack om den saken. Arsenal och Atletico Madrid har tremålsledningar inför hemmareturerna, som mest bara ska ”spelas av”. Trots att Arsenal och Atletico Madrid inte direkt behöver jaga segrarna blir det vinster ändå, om man får tro spelbolag online. Vi satsar även på en dubbel bet på dessa två storlag.

Tyska RB Leipzig spikas också. Vann starkt med 3-1 med borta mot Napoli – men ändå ingen prestation att ”tokhylla”. Det var nämligen ganska uppenbart att Napoli inte var fullt fokuserat. Laget är ju mitt uppe i en stekhet guldstrid mot Juventus i Serie A och man verkar inte kosta på sig en rejäl satsning i Europa League. Leipzig vill mer!

Rolig spik på dagens Topptipset även i form av ett kontringsstarkt Lyon, som har 3-1 med sig från hemmamötet mot Villarreal. Nu måste spanjorerna ösa på framåt men det är inte Villarreals starkaste sida – och formen är dunkel. Tvåan är ett riktigt lockande spelförslag från vår expert!

Våra Spelförslag för Dagens Europa League Fotboll på Topptipset

Ettkrysstvå redaktionen klarar sig på bara åtta rader på dagens Topptipset. Vi spelar 2,50 kronor per rad och satsar mer pengar på Europatipset istället. Där är det flera miljoner i prispotten och vi går all-in och vill ha tretton rätt där.

  1. Arsenal – Östersund                           1
  2. Atalanta – Borussia Dortmund                          1X
  3. Athletic Bilbao – Spartak Moskva     1X
  4. Atletico Madrid – FC Köpenhamn    1
  5. Dynamo Kiev – AEK Athen                 1X
  6. RB Leipzig – Napoli                                   1
  7. Salzburg – Sociedad                           1X
  8. Villarreal – Lyon                                      2