Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Spelförslag 22 Augusti Onsdag

Det är inledningen på fotbollssäsongen i England vilket innebär ett klurigt Topptipset spelförslag 22 Augusti. Det är dock inte enbart av ondo, tuffa kuponger ger förutsättning för bra vinststorlekar.

Första matchen ut är mellan Aston Villa och Brentford vilket är en match som känns öppen på förhand. Förra säsongen satsade Villa på uppflyttning men nådde inte hela vägen. Denna rundan har de inte lika starkt som lag förra året då de ekonomiska bakslagen att missa uppflyttning påverkat laguppställningen. Brentford kan jämföras med Brommapojkarna för de har också en aktiv ungdomsverksamhet där de utvecklar talanger som de sedan gör sig av med, varför laget har en vana att ändras frekvent.

Millwall gjorde en bra säsong i fjol och var med och krigade om de finaste placeringar till slut. Denna säsong har de inlett starkt med en seger och två oavgjorda hittills. Första trepoängaren kom i den senaste omgången mot Derby, som hårdsatsar den här säsongen. Millwall FC är ett hårt kämpande lag som nöter ut sina motståndare med arbetsmoral. Sheffield Wednesday har inte ingjutit förtroende såhär långt in på säsongen och vi ger Millwall en bra chans att få med sig en seger, speciellt när man har i åtanke att de har spelar nästan lika bra borta som hemma.

Stoke är störst favoriter att vinna The Championship det här året. De åkte ur PL förra året och skall ha en bra chans att dominera i ligan. De har dock startat svagt vilket höjer en del frågetecken. Att inte ha vunnit på de tre första matcherna är klart oroande. Nu väntar det mycket enklare motstånd när Wigan gästar. De är också nya för säsongen men kommer underifrån. Klasskillnad i grunden mellan de här lagen och vi tror trots allt att Stoke klarar av uppgiften.

Topptipset System Onsdag 22/8

  1. Aston Villa – Brentford 1X2
  2. Blackburn – Reading 1X
  3. Norwich – Preston 1X
  4. Sheffield W – Millwall 2
  5. Bolton – Birmingham X2
  6. Stoke – Wigan 1
  7. Gillingham – Sunderland 1X2
  8. Scunthorpe – Fleetwood T 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!