Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 21 November

Dagens Topptipset tipsförslag

Veckans kanske mest spännande Topptips dag idag, tisdag. Vi på Ettkrysstvå tar ganska tuff ställning för Liverpool på tisdagens Topptips – övriga spikar är urstarka och det är återigen läge att spela multisystem. Lycka till. Nedan går vi igenom speltips match  för match.

Speltips 21 November

Vi vågar betta på The Reds idag. Att beskriva Liverpool som ojämnt är sällan fel och så har det varit även denna höst – men här och nu ser det ändå riktigt bra ut. På tisdagen kan Liverpools Champions League-avancemang äntligen säkras. Vi säger bra chans borta mot ett Sevilla som imponerat måttligt under hösten. Liverpool var det bättre laget i hemmamötet men fick nöja sig med 2 – 2 – nu kan det engelska lagets omställningar absolut resultera i full pott och vi spikar!

Man City, Napoli och Real är en trio tråkiga dock trygga spikar. I övrigt är det läge att analysera motivationslägena. För Monaco är det bara tre poäng som gäller hemma mot RB Leipzig – kan gå men det kan gå också bli platt fall mot stabila tyskar. 1 2 garderingen är bra. Sådan lösning även i mötet mellan Dortmund och Spurs. Hemmalaget kan massor men mår ju verkligen inte bra just nu. Utgångs speltips här är Spurs-seger men om Borussia Dortmund knyter näven kan man slå till.

Vår Topptips Kupong Idag

Vi klarar oss på sexton rader och spelar fem kronor per rad idag:

Sevilla – Liverpool                    2

Sevilla har gjort det helt ok så här långt och har bra chans att avancera vidare enligt spelbolag på nätet. Laget rasade ihop mot Spartak Moskva, men tog snabb revansch senast. Vid seger kopplar man greppet om förstaplatsen eftersom Maribor väntar i sista omgången. Liverpool är bra just nu, men Sevilla borta är en stentuff match.

Manchester City – Feyenoord 1

Måste man välja en favorit till slutsegern redan nu faller valet på Manchester City. Laget har imponerat stort hela hösten och manglar precis allt som kommer i vägen. Feyenoord är nollpoängare och har inte alls räckt till. 0-4 hemma mot Manchester City säger ganska mycket. Given spik här.

Napoli – Shakhtar                 1

Napoli har varit en stor besvikelse i Champions League så här långt. Med bara tre inspelade poäng blir det svårt att gå vidare, men chansen finns. Shakhtar Donetsk möter nämligen Manchester City i sista omgången och vinner Napoli den här matchen lever hoppet till sista matchen. Napoli är normalt en maskin på hemmaplan och ettan bör sitta.

Monaco – Leipzig                  1 2

Trean mot fyran och den här matchen handlar främst om vilket lag som bärgar tredjeplatsen. Monaco har inte alls räckt till i Champions League den här säsongen och ligger bara på två poäng efter fyra matcher. RB Leipzig ligger två pinnar före och vinner tyskarna här finns chans till avancemang. Tvåan tippas.

Apoel – Real Madrid                 2

Apoel Nicosia hamnade minst sagt i dödens grupp. Att laget spelat ihop två poäng och fortfarande har chansen att nå tredjeplatsen måste betecknas som en stor framgång. Två kryss mot Dortmund visar att cyprioterna inte går att leka bort. Real Madrid tog bara en poäng mot Tottenham och det duger inte. Ändå säkras avancemanget vid seger i den här matchen. Spiketta och en säker bet. För visst gör Ronaldo mål igen, medan Apoel lär får det riktigt svårt att göra mål mot ett riktigt topp motstånd.

Dortmund – Tottenham       1 2

Dortmund har bara spelat ihop två poäng så här långt via två kryss mot Apoel Nicosia och det duger inte. Nu måste Apoel ta poäng av Real Madrid om hoppet ska leva och det är inte troligt. Tottenham har imponerat så här långt och vid seger här säkras gruppsegern. Tottenham vann hemmamatchen mot Dortmund med enkla 3-1.

Derby – Queens PR               1X

Sista två matcher på dagens Topptipset kupong är tagna ur The Championship. Derby har en mycket stark trupp, men hösten har varit väldigt upp och ner och nu ligger Derby inte ens bland de sex främsta. Det finns kapacitet för att toppstrida och det har också synts i vissa matcher, bl. a. vid segern borta mot Leeds. Queens PR har hamnat i en svacka och har två raka förluster. Ettan tippas.

Nottingham – Norwich         1 2

Nottingham blandar och ger och har faktiskt ingen oavgjord efter 17 omgångar. Att det blev förlust mot bottenlaget Birmingham senast är ingen större sensation. Norwich är inne i en tung period just nu. Bara kryss senast hemma mot Barnsley och tre raka förluster inför den matchen. Ettan tippas.