Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Spelförslag 20 November

Topptipset 20 november

Ny vecka 47 är här. Snart är det dags för Champions League-matcher och mer Zlatan. Måndagens Topptips innehåller flera bra fotbollsspel att satsa på. Ett italienskt klartecken och ett tufft val i Frankrike bildar spikduo.

Lille har fortfarande problem och laget är i allra högsta grad indraget i bottenstriden av franska Ligue 1. Innan landslagsuppehållet blev det dock en skön 3-0 seger borta mot Metz,vilket ifredags följdes av 3-1 hemma mot Saint Etienne. Lille befinner sig i stigande form, minst sagt! Även nykomlingen Amiens var i farten ifredags. Klubben klarade överraskande 1-1 hemma mot favoriterna Monaco. Den matchen kan sitta i en benen. Vi väljer det uppenbart nytända Lille som tuff spik.

Över till Italienska speltips nu. Här i andradivisionen är spikvalet tryggt. Palermo vill direkt tillbaka till högsta divisionen efter nedflyttningen i våras och det skulle inte förvåna ett dugg om laget lyckas. Seger hemma mot Citadella på måndagen och det hemmastarka Palermo studsar upp i serieledningen. Citadella är ett hyggligt mittenlag men i säsongens kanske tuffaste uppgift duger detta nog inte.

I Tyskland är det Bundesliga 2 som gäller. Här krisar storklubben Kaiserslautern och är faktiskt jumbo nu när säsongen har snart nått halvvägs! Dagens uppgift nu på måndag, vecka 47, är jätteviktig och kan passa bra. Man gästar bottenkonkurrenten Dynamo Dresden som visade fallande form innan uppehållet och som haft svårt med hemmaspelet. Vi väljer roliga X2 som speltips!

Dagens Topptipset Speltips 20 November

Vi lämnar in följande 48 rader idag, måndag:

Brighton – Stoke 1X

Brighton gör en riktigt stark säsong i Premier League, medan Stoke har varit något av en besvikelse. Vi tror dock att det kan bli ett kryss i denna match.

Aalborg – Midtjylland X2

Midtjylland är tillbaka på den höga nivå man låg på för några år sedan. Klubben tog en efterlängtad titel 2014/15. Nu ligger laget tvåa, bara en poäng bakom ettan Bröndby. Formen är stadig och det mesta talar för en ny bra insats. Aalborg ser ut som ett typiskt mittenlag. Mötte Midtjylland borta för drygt en månad sedan och fick stryk med 1-4. Tvåan bör sitta.

Amiens – Lille 2

Det är ingen större sensation att Amiens får kämpa i botten. Nykomlingen har dock kommit igång klart bättre på slutet och har visat upp en bättre defensiv. Lille får sällan till det och är lite av en flopp. Amiens saknar Bodmer, Charrier och Fofana. Adenon, Ielsch och N’Gosso är tillbaka efter avstängningar. Lille har nya skador på Bahlouli och Benzia. Kouame är borta sedan tidigare.

Lens – Niort 1X2

Lens öppnade säsongen bedrövligt och förlorade sju matcher i följd. På följande sju matcher blev det poäng i fem och laget har hittat en klart högre nivå. I kryssmatcherna på slutet har det varit riktigt bra. Niort ligger några hack högre upp i tabellen. Har liksom Lens visat stadig form den senaste tiden. Lens Fotboll har inte förlorat mot Niort på mycket länge.

Eibar – R.Betis X2

Verona – Bologna 1X

Palermo – Cittadella 1

Palermo har repat sig väl som klubb efter degraderingen från Serie A i våras. Det har bara blivit en förlust på hela hösten och segern borta mot Cremonese senast visar att formen har stegrats ytterligare. Cittadella har tappat fart på slutet och får svårt att räcka. Palermo har skador på Michel Morganella, Slobodan Rajkovic, Pawel Dawidowicz och Gabriele Rolando. Det är inget nytt. Cittadella har en avstängning på Davide Adorni. En etta i denna fotbollsmatch känns precis lika säkert som att få gratis pengar utan insättning på odds. Palermo tar utan några som helst tvivel hemmavinst i denna Topptipset match idag.

Dynamo Dresden – Kaiserslautern X2

Anrika Kaiserslautern är rejält på dekis som klubb. Den klubb där Ronnie Hellström firade stora framgångar under 70- och 80-talet ligger nu sist i andraligan. Hittills bara en seger efter 14 omgångar och det kan mycket väl sluta i degradering. Dynamo Dresden är också indraget i bottenstriden, men har ändå tagit dubbelt så många poäng som Kaiserslautern.