Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Topptipset 18 November 2018

UEFA Nations League utgör hela kupongen detta spelförslag Topptipset 18 November 2018. Otroligt men sant är Grekland kanske den allra starkaste spiken, vilket inte hör till vanligheterna.

Först ut är dock en stormatch mellan England och Kroatien som avgör utgången i Grupp A. Det är Spanien som leder gruppen, två poäng före dagens kämpande lag. Vinnaren av den matchen vinner alltså gruppen, såvida den inte slutar lika. Kroatien glänste i sommarens VM men har inte fått med sig resultaten efter det. Har ändå en seger mot Spanien det är svårt att förklara bort. England har ett bra lagbygge under nya Southgate. Hemma är de alltid svåra. Vi helgarderar men ettan känns bäst.

Belgien ligger tre poäng för Schweiz när den sista matchen i gruppen skall spelas vilket betyder att kryss räcker för gruppseger. Lukaku saknas här men det finns kvalitet trots det. Noterbart är att Schweiz förlorade en match mot Qatar i veckan, även om det bara var en träningslandskamp.

Nations League har inte gått så bra för Österrike, som inte har chans att säkra avancemang. Detsamma gäller för Nordirland som kommer bli nedflyttade till gruppen under inför nästa turneringsstart. De har trots allt gjort bra matcher med hemmapubliken i ryggen. Tvåan är starkast men ett kryss är långt ifrån omöjligt, vilket hade rensat kupongen rätt bra.

Det var inte länge sen Grekland bytte tränare. Det resulterade i en vinst över Finland nu senast. Är svårspelade hemma. Estland har inget att spela för och formen är långt ifrån optimal. Vi spikar ettan.

Vi väljer att även spika Vitryssland mot San Marino. De är inte ett topplag men när ett av Europas svagaste landslag står som motstånd skall det bli tre poäng. Seger här innebär gruppseger för Vitryssland.

Topptipset systemförslag 18 November

  1. England – Kroatien 1X2
  2. Schweiz – Belgien X2
  3. Nordirland – Österrike X2
  4. Grekland – Estland 1
  5. Ungern – Finland 1X2
  6. Moldavien – Luxemburg 1X
  7. San Marino – Vitryssland 2
  8. Spanien – Bosnien Hercegovina 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!