Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Topptipset 16 November 2018

Äntligen Fredag och vårt spelförslag Topptipset 16 November 2018 är en intressant omgång med matcher från nya Nations League. Kupongen fylls ut med en träningsmatch mellan Brasilien och Uruguay som går av stapeln i England.

Först ut en toppmatch mellan Nederländerna och Frankrike. Dagens bortalag har inte åkt på en enda förlust såhär långt och är klara favoriter. Det här mötet är Pogba borta, vilket påverkar. Första matchen då regerande världsmästarna hade hemmafördel vann laget med två mål mot ett. Favoriter här, men räkna inte bort hemmalaget, som kan mycket sina bästa dagar.

Brittiska Wales har pressen på sig att säkra tre poäng. Danmark har en match mindre spelad. Första mötet var det vårt grannland som plockade hem, med två mål mot noll. Efter det en svag match mot Irland. Inte en glasklar match. Kryss känns inte otänkbart, vi utgår där.

Ett lag som gjort det över förväntan är Ukraina, som radat upp tre vinster i rad i turneringen. Det innebär att de redan är säkra för vidare spel i NL. Vann mot Slovakien med ett mål mot noll när de hade hemmafördel. Svårbedömt med tanke på att lagets motivation är högst oklar. Kryssmatch?

I Norges grupp är det Bulgarien som är största konkurrent om förstaplatsen. Lagerbäcks landslag har löst åtta vinster på nio försök och ger mersmak. Slovenien har motsatt statistik. De har löst en trepoängare på nio matcher. Vi kör enkel tvåa.
Bulgarien delar förstaplatsen med Norge, men har sämre målskillnad. Nu en bekväm uppgift i form utav Cypern, som inte håller samma klass. De har en vinst på elva försök och kommer få vika sig här också.

Förslag Topptipset system 16 November

  1. Nederländerna – Frankrike X2
  2. Wales – Danmark 12
  3. Slovakien – Ukraina 1X2
  4. Slovenien – Norge X2
  5. Cypern – Bulgarien 2
  6. Gibraltar – Armenien 2
  7. Lichtenstein – FYR Makedonien X2
  8. Brasilien – Uruguay 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!