Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Spelförslag 15 Juni

Vårt Topptipset spelförslag 15 Juni tar ställning till tre matcher i VM. En sak som sticker ut är att Spanien byter sin tränare, en dag innan avspark. Det är extraordinärt och frågan är om det kommer kosta något i resultattavlan till slut.

Tänk på att det är spelstopp redan 13:59 idag med tanke på matcherna som spelas i VM. Den starkaste missmatchningen hittas i matchen mellan Egypten och Uruguay. Bortalaget har stjärnor som normalt hör hemma i bland annat Barcelona och PSG, medans Egyptens enda stjärna spelar i Liverpool, men är skadad och det är oklart om han kommer ha tid att rehabilitera sig tillräckligt innan första matchen i VM. Uruguay bör ta hem mötet bekvämt, även om det ärt VM och allt kan hända.

Den allra största nyheten hittar du dock av planen. Ett par dagar innan öppningsmatchen byter Spanien tränare. Det spanska fotbollsförbundet accepterade inte att Lopeteui skrev på för att träna Real Madrid följande säsong och sparkade honom omedelbart. Kanske är det chansen som Portugal behöver för att röra om i grytan ordentligt.

Övriga matcher får tåla att ligga i skymundan nu när VM dragit igång på allvar. Den irländska ligan har dock inte spelstopp. En bra match att spika är den mellan Waterford och Bray Wanderers. Bortlaget är tabelljumbo och har haft stora problem spelmässigt denna säsongen. De ligger hela sju poäng bakom nästa konkurrent, vilket är långt ifrån godkänt.
I toppen pågår en strid där Dundalk ligger en poäng bakom serieledarna Cork. De har just nu sju matcher med vinst i rad. När Derry City står för motståndet bör det bli ytterligare tre pinnar.

Systemförslag Fredag Topptipset

  1. Egypten – Uruguay 1
  2. Marocko – Iran 1X
  3. Portugal – Spanien 1X2
  4. Turku PS – FC Lahti 1X2
  5. Bodens BK FF – Piteå IF X2
  6. Bray Wanderers – Waterford 2
  7. Derry City – Dundalk 2
  8. St.Patrick’s Athletic – Sligo Rovers 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!