Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Topptipset 11 November

En omgång återstår av den här Allsvenska säsongen och det är Gnaget som har grepp om serien. Vår spelanalys Topptipset 11 November börjar dock med ett dramatisk derby i Manchester.

När City och United möts kan vi räkna med ett hett möte. Den här säsongen är det Man City som visat bäst form, som verkar toppats ytterligare det senaste. Två matcher med sex mål var imponerar stort, speciellt då motståndet varit Donetsk och Southampton. Även Man United har toppat sin form det sista och bör inte borträknas på förhand. De stod för en moralstärkande upphämtning mot Juve senast, även om det var Italienarna som förde matchen. Vi utgår från etta men kryssar tidigt.

Det Allsvenska guldet ligger inom räckhåll för AIK. Räkna med att Stockholmarna gör sitt yttersta för att säkra guldet och spel i CL nästa säsong. Just nu ligger laget två poäng före Norrköping. Med en poäng säkrar laget guldet, eftersom de har avsevärt bättre målskillnad än Peking. Kalmar FF har lite att spela för och att de lyckas rubba ett motiverat AIK känns långsökt. Vi spikar.

Nu i veckan tappade Juventus en ledning mot Manchester United. Nu väntar ett stormöte i Serie A då de reser för att möta Milan. Matchningen är en klassisk sådan, att jämföra med El Clasico i Spanien. Milan är det klart jagande laget även om vi inte vill räkna bort laget, som är svårslagna med hemmapubliken i ryggen. Utöver det har de bra resultat i ryggsäcken det senaste. Vi garderar friskt.

Förslag Topptipset 11 November 2018

  1. Manchester C – Manchester U 1X
  2. Chelsea – Everton 1X
  3. Arsenal – Wolverhampton 1
  4. BK Häcken – IFK Norrköping X2
  5. Kalmar FF – AIK X2
  6. Malmö FF – Elfsborg 1X
  7. Östersunds FK – Hammarby X2
  8. Milan – Juventus 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!