Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Topptipset Tisdag 6 November

Viktiga matcher i Champions League är näst på tur vår spelanalys Topptipset tisdag 6 November. Vi hittar bra spikförslag hos bland annat Liverpool och Tottenham, som har fullt möjliga uppgifter för kvällen.

Tyska Dortmund har fläckfritt register den här säsongen. Deras offensiv har varit en nyckel till framgång i årets matcher. Första matchen mot Atletico Madrid vann de bekvämt med fyra mål mot noll. Madrid har inte fått det att fungera framåt den här säsongen, även om de lyckades säkra kryssmatcher mot både Brugge och Monaco. Svårare på hemmaplan därför vill vi inte räkna bort de helt.

The Reds toppar sin grupp med Napoli och PSG tätt bakom. Kryssade mot heta Arsenal nu i helgen och besegrade Zvezda enkelt den första matchen. Bör vara motiverade för här krävs det fulla poäng i den tighta gruppen. Klasskillnad trots allt och vi slösar inte på strecken.

FCB har full pott när tre omgångar har spelats. Nu är troligtvis Messi redo för spel, vilket bör betyda ett stärkt lag. Inter har spelat väl den här säsongen, med vinster både i CL och Serie A som imponerar. Förlorade den första matchen mot Barcelona med två mål mot noll vilket varit en av få plumpar. Nu har Inter hemmaplan, med tanke på att bägge lag lär vara nöjda med ett kryss utgår vi där.

Det går inte bra för Monaco AS som haft en allt från önskad säsong. Thierry Henry är ny tränare men det har inte påverkat resultaten nämnvärt. Kryssade mot Brugge första matchen, med ett mål var. Vi utgår från etta men garderar friskt.

Topptipset förslag 6 November

  1. Atlético Madrid – Borussia Dortmund 1X2
  2. FK Crvena Zvezda – Liverpool 2
  3. Inter – Barcelona X2
  4. Monaco – Club Brügge 1X2
  5. Napoli – Paris SG X2
  6. Porto – Lokomotiv Moskva 1
  7. Schalke – Galatasaray 1X
  8. Tottenham-PSV Eindhoven 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!