Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Topptipset Onsdag 7 November 2018

Flera matcher i denna spelanalys Topptipset Onsdag 7 November 2018 är klara missmatchningar, vilket bjuder på bra spikförslag. Bayern och Man City är urstarka spel. Lägg därtill att omgången har 500 000 kronor extra i potten så blir kupongen än mer värdefull.

Det har inte sett så dominant ut för Bayern München som man blivit van vid de senaste säsongerna. Både i Bundesliga och Champions League har laget gjort ifrågasatta insatser det senaste. Via segern över Athen har de dock fortsatt bra läge att säkra vidare spel i turneringen. Det här släpper tyskarna aldrig. Stark spik.

Nederländska Ajax har gjort det bra hittills och de bör ha bra chans att lösa avancemang. Senast en uddamålsvinst över Benfica. Hemma har det sett starkt ut och formen är det inget fel på. Pressen ligger på Benfica som ligger näst sist i gruppen. Nu har de hemmafördel vilket är svårt att bortse ifrån. Den här matchen kan sluta hur som helst, vi utgår från kryss.

Skulle Roma lyckas besegra Moskva idag har de ett gyllene läge för vidare spel. De vann den första matchen mellan laget bekvämt. Har dock tveksamma resultat i Ryssland just nu vilket inte ingjuter förtroende. Vann ändå mot Real Madrid den första matchen vilket gör det svårt att underskatta laget. Vi garderar.

Man United har haft bekymmer hela säsongen och pressen ligger fortsatt på Mourinhos axlar. Juventus har öppnat CL i stil med tre raka vinster. Har en del avbräck i truppen vilket säkerligen stör. En kryssmatch här ses antagligen som godkänt resultat av italienarna. Vi utgår där.

Topptipset systemförslag 7 November

  1. Bayern München-AEK Athen 1
  2. Benfica – Ajax 1X2
  3. CSKA Moskva – Roma 12
  4. Juventus – Manchester United 1X2
  5. Lyon – Hoffenheim 1X
  6. Manchester City – Sjaktar Donetsk 1
  7. Valencia – Young Boys 1X
  8. Viktoria Plzen – Real Madrid 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!