Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Topptipset 31/10 2018

Det väntar både Allsvenska drabbningar samt matcher från den engelska cupen denna spelanalys Topptipset 31/10 2018. BK Häcken är synnerligen heta och tillsammans med Arsenal utgör de våra starkaste spikförslag. Vi bygger systemet runt det.

På Rambergsvallen är hemmalaget svåra. Med tanke på att de nu har seriös toppkänning kan vi förvänta oss ett motiverat lag som ställer upp från start. IK Sirius är beskedligt motstånd i sammanhanget och deras motivation kan ifrågasättas då senaste omgången mer eller mindre säkrade förnyat spel i ligan. Vi spikar och funderar inte mer på det.

Det var första gången på länge Arsenal tappade poäng den senaste omgången, då de kryssade mot Crystal Palace med två mål mot två. Det satte stopp för den elva matcher långa segerraden. Nu är det det den engelska cupen ett år då laget verkar satsa hårt på guldet. En stark startelva är att vänta. Blackpool skall inte ha chans.

Ett match som bjuder på härlig skrällvarning är den mellan West Ham och Tottenham. De spelade en match mot varandra för knappt två veckor sedan, då Tottenham lyckades bärga uddamålsvinsten efter vissa bekymmer. De hade en tuff match mot Man City i Premier League nyligen och kan vara tröttare än dagens hemmalag. Hotspurs är favoriter, men vi tar med ettan för den är inte omöjlig.

Systemförslag Topptipset 31/10

  1. Brommapojkarna – IFK Norrköping 2
  2. Djurgården – IFK Göteborg 12
  3. GIF Sundsvall – Hammarby 1X2
  4. BK Häcken – IK Sirius 1
  5. Kalmar FF – Trelleborg 1X2
  6. Arsenal – Blackpool 1
  7. Chelsea – Derby 1X
  8. West Ham – Tottenham 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!