Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Topptipset 18 maj

Det är bra spridning på matcherna i dagens topptips. I vår Spelanalys Topptipset 18/5 har vi gått på djupet på dagens omgång. Se fram emot matcher från Sverige, Finland, Danmark och England.

I allsvenskan är Kalmar den stora förvåningen hittills. På en stabil fjärdeplats är de efter åtta omgångar redo att möta ett Brommapojkarna som stått för nervösa prestationer såhär långt. Senast mot Sundsvall såg det inte bra ut, i vår spelanalys topptipset 18/5 tror vi på bortavinst.

Gais har stått för ojämna prestationer där de fått den korta stickan flera gånger. Eskilstuna har visat en kvalitativ anfallsfotboll och är fulla av självförtroende. Vi garderar med ett kryss.

Två förluster har inlett Superettan för Gefle, som har pressen på sig att vända den negativa trenden. Senast såg spelet ut att fungera hyfsat. Jönköping har varit ojämna i sina prestationer. Det är svårgissat hur dagsformen för laget kommer vara.

I den danska serien lider det mot sitt slut. Bröndby skall få med sig en enkel tvåa efter mötet med Horsens. Kvaliteten skiljer sig åt på laget och vi spikar tvåan i vårt topptipset förslag.

Topptipset Systemförslag Fredag

Brommapojkarna – Kalmar FF X2

Det går bra för Kalmar som har fyra raka vinster i bagaget. Senast satt det hårt inne efter 1 -0 segern mot Sirius. Brommapojkarna får klara sig utan Alm, som är viktig kugge i anfallsspelet. Vi garderar med ett kryss, men tror på bortaseger. Kalmar har Fröling tillbaka i startelvan, men saknar Söderqvist.

Gais – AFC Eskilstuna X2

Skall det vända hemma för kämpande Gais? Stora problem framåt kan betyda problem mot ett Eskilstuna i målform. Med fem stycken nollor är laget otroligt starka bakåt, något som bör betyda att Gais får vika sig ikväll. Vi garderar dock med ett kryss, någon gång vänder det.

Gefle – Jönköpings Södra 1X2

Jönköping börjar komma igång efter en tuff start på säsongen. Senast tre matcherna har stått för två vinster och en oavgjord. Detta mötet är Svensson borta på grund utav avstängning. Däremot är Fendrich tillbak efter skada, en viktig kugge på mittfältet. Vi helgarderar i vårt Topptipset förslag.

Grebbestad – Tvååker 1X2

Det har inte sett bra ut för Grebbestad. Nu möter de dock en annan nykomling i hemmamötet mot Tvålåker. Senaste hemmamatchen stod för endaste vinsten för laget denna säsongen. Nu är de tillbaks på den nya hemmastadion. En öppen historia.

Horsens – Bröndby 2

Pressen ligger på Bröndby som ligger på delad förstaplats i tabellen. Jumbon Horsens kommer få det svårt mot de två serieledarna i de sista omgångarna. En klar tvåa.

Seinajonen JK – FC Inter Åbon X2

Två lag som inte imponerat särskilt såhär långt. Inter har spelat svagt i serien men vann cupen förra lördagen och bör ha en bra energi inför start. Det stabila försvaret säkrade 1 – 0 mot HJK i cupfinalen. En öppen match där vi tror på knapp fördel för bortalaget. Vi garderar.

St Patricks – Derry City 1

Det har sett bra ut för St Patricks som har nollor I tre raka matcher. Derry City har haft blandade insatser, men hade inte en chans senast när de föll mot Dundalk på hemmaplan. Tränaren kommenterade i medier att de kände sig ”tillplattade”, inför mötet mot St Patricks borta.

Notts Co – Coventry 1X

Sista mötet avgjordes av en sen straff som fick mycket kritik, då Conventry kvitterade. Däremot är Davis borta i tre matcher. Han blev avstängd efter videogranskning som visar hur han uppsåtligen stampar på en motståndares ben. Vinnaren av kvällens möte vinner en plats i finalen mot Exeter. Vi garderar med kryss för risken för en tillknäppt match.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!