Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Söndag Speltips 22 April

Idag känns Topptipset kupongen lite klurig, men bara på förhand. Experten väljer att sätta en gardering på söndagens stora favorit Chelsea. Ettkrysstva.com tror att Southampton mycket väl kan kämpa till sig ett oavgjort i detta PL-möte. Chelsea har fått en del problem på sistone och saknar spanjoren Marcos Alonso som är avstängd.

På Vångavallen hittar vi idag, den 22 april, ett lag som har fått utstå hård kritik i början av serien just för kvaliteten på gräsmatta. Denna söndag får vi alla se vad Kalmar FF tycker om planen i Trelleborg. Hemmalaget brukar spela bra mot just Kalmar hemma som säkert tycker det är dags att ändra på sin dåliga bortastatistik i inbördes möten.

Med tanke på Trelleborgs FF långa skade- och frånvarolista, har de rätt bra chanser. Camara Jönsson, Mattias Håkansson, Albin Nilsson, Hugo Andersson och Lasse Nielsen missar alla söndagens Topptipset match. Inte nog med det så är även mittbacken Hadzikadunic och Zoran Jovanovic osäkra till spel idag. Allt detta gör att assisterande tränaren Andersson ser ut att ta en ordinarie mittbacksplats. Kalmar har även de en rad avbräck sedan tidigare där Rasmus Elm är klart den viktigaste bland alla som inte är med idag. Det gör att vi väljer testa oddsbonus på en av nyare sajter med betting och satsa några hundra på en bortaseger.

Juventus får förtroendet i seriefinalen mot Napoli i italienska toppligan. Hemmaplan ska avgöra här. Vi tror inte att Juve kan göra två dåliga matcher på raken. Mötet mot Crotone måste då läggas åt sidan. Nu är det nya puckar – eller nya bollar – som gäller. Fotbollsspelaren Paulo Dybala är nog bäst i Juventus och kanske hela Serie A just nu. Han ska vara redo för spel efter en tids frånvaro. Napoli har inte råd att förlora idag, men ettan känns stark och tippas av vår Topptips expert.

I övrigt, blir det spännande att se om Hammarby fortsätter kamma hem poäng i Allsvenskan. Häcken borta är något som inte passat laget tidigare, men 2018 verkar vara Bajens år. Helgardering är vårt val inför denna match.

Topptipset Systemförslag Söndag

  • Chelsea – Southampton         1X2
  • AIK – IFK Göteborg                  1
  • Dalkurd – GIF Sundsvall         1X
  • Häcken – Hammarby              1X2
  • Trelleborg – Kalmar FF                2
  • Atalanta – Torino                     1X2
  • Juventus – Napoli                     1
  • Udinese – Crotone                   1