Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Söndag 24 juni

Topptipset Söndag 24 Juni har med två VM-matcher. Det är Senegal mot Japan och Polen som tar emot Colombia. Två intressanta matcher, där Senegal varit den gladaste överraskningen såhär långt.

Senegal spelade väldigt bra mot Polen, som de besegrade rättvist med två mål mot ett. Japan har ett erfaret lag som inte kan ses som slagpåsar. De vann sin första match mot Colombia, när motståndarna fick en man utvisad i et tidigt skede. Detta mötet känns jämt på förhand.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Colombia föll sin öppningsmatch med en man mindre större delen av matchen. De har ett kvalitativt lag med erfarna Falcao i spetsen, som till vardags spelar i AS Monaco. Om Lewandowski kan få till sitt spel är Polen absolut inget enkelt motstånd. Dessa två lag förväntades bli etta och två i gruppen.

Superettan bidrar med bra spelalternativ denna kupongen. Helsingborg har klar målsättning att spela i allsvenskan redan nästa säsong. Värnamo har haft en svag vår och lär få ta sig ifrån det här mötet tomhänta. De spelade lika mot Varberg, som är en av seriens svagaste lag.

Systemförslag Topptipset Söndag 24 Juni

  1. Japan – Senegal 1X2
  2. Polen – Colombia 1X2
  3. IK Frej Täby – Gefle IF FF 1X
  4. Helsingborgs IF – IFK Värnamo 1
  5. Norrby IF – Landskrona BoIS 12
  6. Varbergs BoIS – GAIS 2
  7. Östers IF – AFC Eskilstuna 1X
  8. Akropolis – Syrianska 1X2