Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Söndag 17 Juni

Idag spelar två av VM:s förväntade giganter sin första match i Ryssland. Topptipset Söndag 17 Juni ser Brasilien och Tyskland ta sig an sina första motståndare. Tänk på att det på grund utav VM:matcherna är tidigt spelstopp 13:59 och missa inte att du har fem riskfria spel under VM hos Betsafe.

Matchen mellan Costa Rica och Serbien startar Topptipset denna Söndag. Serbien har ett fysiskt starkt lag som leds av Manchester Uniteds Nemanja Matic. Framåt finns det också talang, exempelvis hos Milinkovic-Savic som normalt spelar i Lazio. Costa Rica stod för en av de största överraskningarna förra VM och satsar säkerligen på att återskapa den bedriften. Deras lag känns dock inte lika kvalitativt som för fyra år sedan.

Tyskland är en av de starkaste kandidaterna till guldet. De möter Mexiko i öppningsmatchen, en match de förväntas vinna med enkelhet. Man skall inte underskatta Mexiko, det amerikanska laget kan briljera och har spelare med hög dos av talang, speciellt i det defensiva spelet. Tyskland har spelat ojämnt, även om man kan räkna med att kvalitén höjs nu när VM startar på riktigt.

Brasilien nämns även som högst troliga guldkandidater. De är nuvarande OS-mästare och spelade perfekt i kvalet till denna turneringen. Deras nuvarande lag är otroligt starka defensivt sett, vilket är ovanligt för laget som uppfunnit sambafotboll. De har släppt in två mål på tio matcher, trots motståndare som England, Chile, Kroatien och Tyskland detta året. Det är imponerande. Med Neymar på topp kan laget hota även de allra bästa. I öppningsmatchen i VM står Schweiz för motståndet, vilket bör betyda en enkel seger för brasilianerna.

Topptipset Systemförslag

  1. Costa Rica – Serbien X2
  2. Tyskland – Mexiko 1X
  3. Brasilien – Schweiz 1
  4. Halmstads BK – AFC Eskilstuna X2
  5. Jönköpings Södra – Falkenbergs FF 1X2
  6. Akropolis – Rynninge IK 1X
  7. Sandvikens IF – Carlstad United 1X
  8. Kristianstad FC – FK Karlskrona 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!