Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Söndag 12 Augusti Speltips

Veckans Topptipset Söndag 12 Augusti ser en välkommen återkomst av Premier League. Arsenal satsar stort den här säsongen och lär stå för en annorlunda insats detta året. Första matchen är dock mot Man City, som fortsätter med sin fina form och dominans direkt.

Arsenal har bytt bort Arsene Wenger efter tjugotvå år vid rodret av skutan. Det är Unai Emery som fått nytt förtroende i den anrika klubben. De två tränarna har olika vision om vad som är kvalitativ fotboll, vilket lär märkas i klubbens spel. Premiären mot Manchester City är dock i svåraste laget. Förra året var de helt dominanta och detta året har de ett fortsatt mycket starkt lag. Utgångstvåan är given.

Klart övertag för Liverpool i mötet mot West Ham. Fjärde plats förra säsongen och en anmärkningsvärd plats i finalen i Champions League. Där föll de tungt efter att deras målvakt gjort bort sig rejält. Nytt blod på den positionen bör betyda en tryggare defensiv denna säsongen, vilket gör att Salah och hans lagkamrater kan fokusera mer framåt. Andra nya talanger har också tillkommit. Det inget tvivel om att laget är starkare än förra säsongen. West Ham lyckades inte alls i fjol och de kör om på nytt inför säsongen 2018/19.

Allsvenskan är i full gång. AIK har fortfarande inte åkt på sin första förlust för säsongen. Däremot lyckades de inte i kvalet till CL, där de förlorade dubbelmötet mot Nordsjälland. Fyra vinster på rad visar dock att formen är stark just nu. Elfsborg är inte dåliga men kommer få det svårt mot detta årets giganter.

Speltips Topptipset Systemförslag Söndag 12 Augusti

  1. Arsenal – Manchester C 1X2
  2. Liverpool – West Ham 1
  3. Southampton – Burnley 1X
  4. AIK – Elfsborg 1
  5. BK Häcken – Djurgården 1X2
  6. Östersunds FK – Kalmar FF 1X2
  7. IK Frej Täby – Falkenbergs FF 2
  8. Norrby IF – GAIS X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!