Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Onsdag 16 maj Tips

I finalen i Europa League är det högst troligt att Atlético Madrid tar hem tre pinnar. Därför spikar vi resultatet i Topptipset Onsdag 16 maj tips. Marseille har haft en jobbigare väg till finalen än storfavoriten Atlético Madrid. Med en hög kompetens både defensivt och offensivt lär det bli en spansk kväll. Efter en genomgång av matcherna denna Onsdagen har vi även fler förslag på spikar som kan hjälpa dig att bli en vinnare.

Efter en formsvacka är det dags för Malmö FF att visa nya takter med nya tränaren Andersson som ansvarar för att få ihop spelet för det kämpande laget. De möter Hammarby på hemmaplan, den kanske allra svåraste bortamatchen i ligan just nu. Ett nytt Malmö redan här hade förvånat. Hamad och de andra spelarna kommer få med sig full pott ikväll. En klar spik i vårt Topptipset tips Onsdag.

Kanske är den allra klaraste spiken Brann, som stått för över 60 procent av strecken. De bör få en enkel kväll mot Haugesund, som inte visat någon speciell form senaste matcherna. En gardering i Rosenborg – Lilleström kan ge bra avkastning, med enbart 15% spelfördelning. Lilleström på bortaplan har chans att nypa poäng hos Rosenborg, som trots allt visat en stabil insats såhär långt i säsongen. Se vårt spelförslag för Topptipset Onsdag 16 maj här nedan.

Systemförslag Onsdag

  1. Marseille-Atlético Madrid 2
  2. Hammarby-Malmö FF 1
  3. Rotherham-Scunthorpe 1X2
  4. Bodö/Glimt-Tromsö 1X
  5. Brann-Haugesund 1
  6. Kristiansund BK-Ranheim 12
  7. Molde-Strömsgodset 1X2
  8. Rosenborg-Lilleström 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!