Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Onsdag 11 April

Onsdagen bjuder på en relativt bra fotbollskupong från Svenska Spel. Åtta matcher som väljs innehåller en rad olika ligor och visst skiftar matcherna i kvalitet. GAIS är expertens favorit på Topptipset Tips onsdag. På en favoritbetonad kupong, är det en rolig idé att bygga systemet kring just denna match. Vi satsar på GAIS och Wolves och lämnar in en extra dubbelkupong hos Unibet Odds idag. Vi får 250 kronor vid vinst på spel med en hundring.

Det mesta på Topptipset idag handlar dock om CL. Vi har nya möten i Champions League under onsdagskvällen och Bayern München samt Real Madrid blir stora streckfavoriter. Båda lagen kommer från segrar i match ett och har mycket bra utgångslägen för vidare avancemang. Det lockar att plocka med kryss i de båda matcherna, då det är låg streckprocent för ett oavgjort resultat.

Spikförslagen blir istället ett streckvärt Gais, som möter Värnamo borta. Men i det här fallet går matchen på Borås Arena, vilket gör att Gais borde få dit en hel del supportrar. Göteborgslaget ska vara med i toppen av Superettan i år. Värnamo förväntas få det svårare på den nedre halvan. Perfekt match för spel med välkomstbonus.

Wolves ångar på mot Premier League, och seriesegern är inte långt bort. Derby är visserligen också en kandidat för kvalspel och kommer från två bra resultat, men Wolverhampton har en helt annan spets och bredd i sitt spel. Vi räknar med att Wolves är för starkt för Derby på Molineux arena. De sista matcherna på kupongen är svårlösta, och kräver sina garderingar. Det är värt att notera är de sydamerikanska matcherna, där favoriterna oftast är mer betrodda sett till 1X2-oddset, än streckprocenten på Topptipset Onsdag. Vi väljer dock att nöja oss med GAIS och Derby kombo.

Vårt Systemförslag för Topptipset Onsdag

  • Bayern München – Sevilla   1X
  • Real Madrid – Juventus        1X
  • IFK Värnamo – Gais                  2
  • Wolverhampton – Derby     1
  • Oldham – Walsall                  1X2
  • Avaí – Goias                           1X2
  • Internacional – Vitoria          1X
  • Ponte Preta – Nautico-PE    1X