Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Matcher 27 Februari

Fotboll Topptipset Matcher Februari

Vår bettingexpert tippar tisdagens Topptips och hoppas på cupskräll av Sheffield Wednesday idag. I Spanien kan storklubben Real få jobba för seger och garderas. I England och Premier League har Swansea spelat upp sig, inte minst på hemmaplan. Där har Swansea bland annat vunnit i matcher mot Liverpool och Arsenal.

Men fortfarande är ju läget i Premier Leagues bottenstrid skarpt. Kan bli svårt att ta sig an tisdagens cupmatch hemma mot Sheffield W med full inställning. För gästerna har säsongen i The Championship varit ett stort misslyckande, så ett lyckat cupäventyr skulle sätta färg på form. Skräll på gång och vi letar nu efter bästa betting bonus för att spela på denna match online. Problemet är att vi redan har hämtat ut alla odds erbjudanden på sidor som vi har recenserat.

Hull gör en usel säsong men ändå viss bättring på sistone – och i helgen besegrades Sheffield United. Otroligt viktig bottenmatch hemma mot Barnsley nu, ett av lagen som Hull definitivt ”ska” ha bakom sig i sluttabellen. Vi räknar med att Hull löser tre ruskigt tunga poäng.

Om en vecka smäller det för Real Madrid: returen borta mot PSG. I ligan är situationen tämligen odramatisk och visst kommer tisdagens bortamatch mot Espanyol i kläm. Espanyol brukar alltid förlora mot Real men dagsformen är stabil och det måste vara ett ganska bra läge att möta Real. Krysset kommer med på systemet!

Vår Topptipset Tips Idag

Bettingexperten lämnar in en följande Topptipset tipskupong på 48 rader totalt idag, tisdag.

  1. Swansea – Sheffield Wednesday                        2

Omspel i FA-Cupen. Sheffield W klarade mycket oväntat 0-0 på hemmaplan, men det var Swansea som var det bättre laget. Därefter har Swansea gått bra i ligan förutom senast. Ettan ska räcka långt och om du inte redan har reggat dig hos Toto2 Odds, kan du få extra pengar på Sheffield idag.

  1. Hull – Barnsley                                   1

Hull kommer från seger hemma mot Sheffield U och där har vi sett bättre takter den senaste tiden. Barnsley kommer också från seger och även där är formen piggare än tidigare. Ettan tippas knappt.

  1. Reading – Sheffield U                          X2

Reading har två oavgjorda i följd och formen är i alla fall lite bättre än tidigare utan att den är riktigt bra. Sheffield U förlorade mot Hull senast och där är formen ganska risig. Här kan det skrälla.

  1. Bristol R – Wigan                                    2

Bristol R har långt till alla streck och ser ut att få avsluta vårsäsongen utan alltför mycket dramatik. Wigan följde upp skrällsegern mot Manchester C i FA-Cupen med ny seger i ligan. Där är det toppform!

  1. Peterborough – Walsall                    1X

Peterborough har fyra oavgjorda i följd och det drar dåligt med poäng. Fortfarande är en plats i Play Off målsättningen och det är möjligt. Walsall har inte vunnit borta sedan i november. Ettan tippas.

  1. AFC Wimbledon – Blackburn             X2

Blackburn har verkligen hittat stilen efter jul och har nu övertagit förstaplatsen i ligan. AFC Wimbledon har repat sig på slutet, men håller ingen vidare klass i grunden. Blackburn måste ha bra chans.

  1. Espanyol – Real Madrid                      X2

Segern mot Paris SG har verkligen fått fart på Real Madrid. Har därefter tagit tre raka segrar i ligan med tolv mål framåt. Nu börjar man att känna igen Real Madrid igen. Mycket stark tvåa.

  1. Girona – Celta                                    1X2

Girona har gjort en mycket bra säsong. 1-6 mot Barcelona senast ser inte snyggt ut, men firma Messi – Suarez går inte att stoppa för dagen. På hemmaplan har Girona fyra segrar i följd. Ettan känns bra.