Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Måndagens Speltips 30 Juli Topptips

I måndagens speltips 30 Juli Topptips tror vi att Hammarby tar en bekväm seger över Trelleborg på bortaplan. Matcherna i Frankrike och Danmark känns mycket osäkrare och där tvingas vi använda våra streck. Framförallt bakåt håller inte Trelleborg måttet. Nu möter de Hammarby som har hög kvalitet på sitt spel. De lär betyda en tuff kväll för hemmalaget. Hammarby körde över Dalkurd med fyra mål framåt. Liknande siffror idag är inte otänkbart.

Örgryte visade inga bra takter innan vilan. Nu är frågan om utvilade ben gör att vi kan förvänta oss stabilare prestationer av Göteborgslaget. Eskilstuna har en bra backlinje men får det inte att fungera nämnvärt framåt. Ett på förhand öppet möte.

En annan match som kräver lite eftertanke är mötet mellan nykomlingen Vejle mot i Aarhus, i danska Superliga. Hemmalaget har lyckats knipa fyra poäng på de två första matcherna, bland annat via en ett – ett match mot topplaget Bröndby. Franska Ligue 2 lånar en match till detta Topptipset förslag. Metz blev utkörda ur Ligue 1 utan pardon förra säsongen. De väntar tufft motstånd i form utav Brest, som var med och slogs om fina placeringar förra säsongen. Vi garderar.

Den isländska ligan är inte känd för sin höga kvalitet. Däremot erbjuder den klara spikar denna omgången. Hafnarfjordur och Valur har varit aktiva i kvalet till Europa League nyligen. Trots risk för tröttkörda spelare bör de inte ha problem att lösa tre poäng var mot Fjölnir respektive Fylkir. Även Breidablik bör kunna ta hem en enkel vinst mot seriens jumbo, även om inte skall uträknas helt.

Måndagens System 30/7

  1. Trelleborg-Hammarby 2
  2. Örgryte-AFC Eskilstuna 1X2
  3. Vejle-Aarhus 1X2
  4. Brest-Metz 1X2
  5. FH Hafnarfjordur-Fjölnir 1
  6. Fylkir-Valur 2
  7. Keflavik-Breidablik X2
  8. KR Reykjavik-Grindavik 1
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!