Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Måndag Tips 27 Augusti

Äntligen har Premier League dragit igång på allvar. Vårt Topptipset måndag tips 27 Augusti tror Tottenham Hotspurs har bra chans borta mot Manchester United, som inte spelar upp till förväntad nivå hittills.

I sommar har Man United haft problem internt vilket kulminerade i att Mourinho kritiserade både laget och spelare offentligt. I helgen förlorade de mot Brighton, vilket är klart oroande. Nu väntar ett Tottenham i bra form och det är inte vad klubben behövde. Noterbart är att United inte förlorat mot Tottenham på hemmaplan på fyra år. Vi tippar att den statistiken bryts av Harry Kane och övriga laget ikväll, trots att flera viktiga spelare är klara för spel inför kvällens match. Gardera.

Hammarby skuggar AIK i tabellen med fem poäng mindre, men med en match mindre spelad. Nu väntar lämpligt motstånd i form utav Dalkurd FF, som ligger på näst sista plats och 12 inspelade poäng på hela säsongen. De här två lagen möttes för en knapp månad sedan då laget från Stockholm tog en bekväm seger. Vi spikar tvåan när viktiga poäng står på spel för bortalaget.

IFK Norrköping ligger fem poäng bakom Bajen och kan skaffa sig avstånd till Malmö FF på fjärdeplats med en vinst mot IFK Göteborg idag. Blåvitt ligger på mittenplats i tabellen vilket är fullt rättvist efter att de haft stora problem att få till spelet. Deras ojämna insatser bygger inte förtroende. Kombinerat med faktum att Göteborgslaget brukar ha problem för Peking ger en enkel utgångsetta.

En svårtippad match vi vill höja et varningen ord för är den mellan bottenlagen Värnamo och Öster. Äntligen verkar dagens hemmalag närma sig godkänt spel och nu är det inte omöjligt att de slipper automatisk nedflyttning. Vi ger de an bra chans att knipa poäng idag, trots deras mediokra insatser tidigare på säsongen.

Måndagens Topptips System 27/8

  1. Manchester United – Tottenham 1X2
  2. Dalkurd – Hammarby 2
  3. Kalmar FF – Örebro 1X
  4. IFK Norrköping – IFK Göteborg 1X
  5. Jönköpings Södra – Varberg 1
  6. Värnamo – Öster 1X2
  7. Roma – Atalanta 1
  8. Levante – Celta 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!