Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Måndag 6 Augusti Förslag

Ny vecka nya tag. Topptipset Måndag 6 augusti förslag tror att GAIS reser sig med uppgiften och klarar av IK Brage, trots deras framskjutna placeringen i tabellen. En klar spik bidrar den norska ligan med. Brann på andraplats i tabellen tar emot Start på en nästjumboposition.

Ett svenskt lag som har vinden med sig just nu är Östersund. Efter att säsongen dragit igång igen har de haft starka prestationer efter varandra. I våras hade organisationen problem både på och av planen. Ett tränarbyte verkar ha blåst nytt liv i laget. De här två lagen möttes förra veckan. Då tog ÖFK en uddamålsseger efter ett bra grepp om matchen. Nu har Boråslaget hemmafördel, men det är tveksamt om det hjälper. Vi ger de en halvchans att klara krysset.

GAIS har underpresterat sett till förväntningarna de hade inför säsongen. Deras nionde plats i tabellen speglar inte den kvalitet laget egentligen har. De har haft problem att hitta rätt framåt, men har i övrigt spelat kvalitativ fotboll. Om de lyckas nypa tre poäng i dagens möte är hoppet om fina placeringar vid säsongens slut inte över. Brage ligger fyra positioner högre upp men har visat ganska lita på sistone. Mot bottenlaget Värnamo gjorde de inget väsen av sig och om den trenden fortsätter blir det en jobbig avslutning på säsongen för Brage. Vi ger Göteborgslaget ettan.

En klar favorit hämtar vi från den norska ligan. Brann på en fin andraplats möter bottenlaget Start på hemmaplan. Brann har inte vunnit på två omgångar, varför ett möte med detta gäng är vad de behöver. Tre enkla poäng och självförtroendet tillbaka inför fortsättningen på serien. Noterbart är att gästerna bara knipit en poäng på sina bortamatcher. Det blir säkerligen inte ett till idag. Spiketta.

Måndagssystem Topptipset 6/8

  1. Elfsborg – Östersunds FK 2
  2. GIF Sundsvall – IFK Norrköping 1X2
  3. GAIS – IK Brage 1
  4. IFK Värnamo – Landskrona BoIS X2
  5. Hull – Aston Villa X2
  6. Brann – Start 1
  7. Vendsyssel FF – Aalborg 1X2
  8. Dynamo Dresden – Duisburg 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!