Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Måndag 4 Juni Tips

Topptipset Måndag 4 juni tips innehåller en bred blandning av matcher. Uppvärmning inför VM, Division 2 Norrland och den irländska ligan finna representerade på dagens kupong.

Italiens landslag är under uppbyggnad, under nya tränaren Mancini. Holland är inne i en generationsväxling. Bägge lagen missar VM. Matchen är inte lätt att bedöma på förhand och vårt Topptipset förslag säger att helgardera.

En annan match inför VM som känns oviss på förhand är Marocko mot Slovakien. Hemmalaget har inte förlorat en landskamp på ett år, men har spelat mot sämre motstånd. Slovakien kämpade till sig ett kryss mot Holland, som dock har spelat oregelbundet. Topptipset förslag säger att helgardera också denna matchen.

Som kontrast till VM-s högprofilmatcher finns det en intressant match i Division 2 Norrland med på kupongen. Luleå är obesegrade hittills och har spelat väldigt bra. Gällivare har istället haft en svajig period där det sett osäkert ut, både framåt och bakåt. En klar spik.

Cork City ligger på andra plats i den irländska ligan. Motståndarna Derry City ligger på den nedre delen av tabellen. De har spelat ganska dåligt det senaste. Vi säger en klar spik i vårt Topptipset tips.

System Topptipset Måndag

  1. Italien – Nederländerna 1X2
  2. Serbien – Chile 1X
  3. Slovakien – Marocko 1X2
  4. Jönköpings Södra – AFC Eskilstuna 1X2
  5. IFK Luleå – Gällivare 1
  6. Cork City – Derry City 1
  7. Fjölnir – Valur 2
  8. Grindavik – Fylkir 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!