Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Lördag 11 Augusti Förslag

Äntligen är det dags för en ny säsong av Premier League. Vårt Topptipset Lördag 11 Augusti förslag tror att Chelsea säkrar den första segern direkt, trots deras ganska mediokra säsong i fjol.

Första matchen på dagens kupong är mellan Bournemouth och Cardiff. Gästerna är nykomlingar denna säsongen och att de tog sig upp till PL var en högoddsare. Det mesta tyder på att laget kommer hamna i botten av tabellen. Bournemouth har arbetat upp sig till att bli ett stabilt mittengäng de senaste säsongerna och lär nå ett sådant resultat även denna matchen. Vi spikar ettan.

Det skall bli intressant att se Chelseas insats sedan de skaffat en ny offensivt inriktad manager. Sarri tog över manteln som Chelseas manager och kom närmast från italienska Napoli. Den här säsongen är det troligt att det släpper för Eden Hazard, Jorginho och övriga stjärnor i storlaget. Huddersfield klarade nytt kontrakt förra året vilket var en godkänd insats. Detta året lär det bli fortsatt bottenkamp. En trygg tvåa.

Millwall hade en hyfsad säsong förra året och även om det är tveksamt att de når fina placeringar är det klart att det är kniviga att få hål på. Blackburn är nykomlingar och har mer eller mindre samma trupp som förra säsongen i The Championship. Svårbedömd match som vi garderar helt.

Lördagens System Förslag för Topptipset 11/8

  1. Bournemouth – Cardiff 1
  2. Fulham – Crystal 1X
  3. Huddersfield – Chelsea 2
  4. Watford – Brighton 1
  5. Wolverhampton – Everton 1X2
  6. Aston Villa – Wigan 1X
  7. Blackburn – Millwall 1X2
  8. Derby – Leeds 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!