Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Idag Lördag 26 Maj

Real Madrid är storfavoriter i finalen i Champions League. Motståndarlaget Liverpool är unga och har inte erfarenhet av matcher på den här nivån. Topptipset idag lördag 26 maj säger att det rutinerade spanska laget tar hem det här.

Det är tredje gången i rad Real Madrid är i den här situationen. Underskatta inte britterna. Deras anfallstrio har skapat mycket framåt och kan vara farliga för vilket lag som helst. De har stått för stabila insatser på vägen mot finalen och det är inte självklart att bucklan får följa med till Spanien efter matchens slutförande.

I kontrast till en av de största matcherna i världen är kanske ett möte mellan Örgryte och Brage inte lika känsloladdat. Bortalaget har en statistik med ovanligt många kryss. ÖIS har spelat stabilt och skall normalt ta hem det här, speciellt på hemmaplan. Vi halvgarderar vårt Topptipset tips.

Oskarshamn är skadedrabbade men bör tyrots allt ta hem segern mot gästande Utsiktens BK. Bortalaget har visat hyfsat form men det är klasskillnader på lagen normalt sett. Vi halvgarderar.

Lördagens Topptipset System Förslag

  1. Real Madrid – Liverpool 1X2
  2. AIK – IFK Norrköping 1
  3. Östersunds FK – BK Häcken 1X
  4. IK Brage – Örgryte IS X2
  5. BK Forward – Akropolis IF 1X
  6. Nyköpings BIS – Syrianska FC 1X2
  7. Oskarshamns AIK – Utsiktens BK 1X
  8. Tvååkers IF – Ängelholms FF 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!