Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Helgens Topptipset Spelförslag

Nu är den efterlängtade avsparken för VM här! Helgens Topptipset spelförslag tar ställning till åtta matcher i den respekterade turneringen. Första matchen ut är mellan Ryssland och Saudiarabien. Det är två lag som hamnar ganska långt ner på Fifas ranking, där bortalaget är det klart sämre. Det är oklart hur värdnationen kommer prestera, de har många förluster mot motståndare i världsklass. Mot Saudiarabien blir det dock en vinst. Etta.

Som överlägsen favorit öppnar Ryssland VM idag. Laget har haft ett tungt år, som hittills inte givit en enda vinst. Deras motstånd har dock varit kvalitativt och deras insatser känns svårbedömda. När Saudiarabien, VM sämsta lag, står för motståndet för värdnationen i VM skall det inte bli något annat än vinst. Vi spikar ettan.

Ytterligare en stark etta i Topptipset förslag kommer i matchen mellan Frankrike och Australien. Det franska laget spelade mycket bra under kvalet och har stått för stabila insatser även efter det. Enda mörka punkten är deras kryss mot USA under uppvärmningen till VM. Då hade de dock ett extremt stor spelövertag. Australien har ett svagare lag som bör komma från det här mötet lottlöst.

Den på pappret allra största klasskillnaden hittas i matchen mellan Argentina och Island. När en av guldfavoriterna tar emot VM:s stora skräll skall det normalt bli en övertygande vinst för favoriterna. Argentina har ett anfall som är minst sagt världsklass. Messi, Dybala och Higuain på toppen blir svårstoppade för Island. En stark etta.

Spelförslag System Topptipset VM Helg

  1. Ryssland – Saudiarabien 1
  2. Egypten – Uruguay X2
  3. Marocko – Iran 1X2
  4. Portugal – Spanien 1X2
  5. Frankrike – Australien 1
  6. Argentina – Island 1
  7. Peru – Danmark 1X
  8. Kroatien – Nigeria 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!