Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Fredag 14 September Experttips

Det väntar en rolig kupong på detta Topptipset fredag 14 september experttips. Matcher från flera länder i Europa står på schemat. Först ut är en match från Sverige som vi spikar.

Halmstad hade en orolig försäsong men har visat bättre takter senaste tiden. En klar vinst över Frej och en tight trepoängare mot J Södra ingjuter förtroende. Fortfarande finns det toppkänning för laget som nu möter Varberg, som har en tuff kamp i botten av tabellen. De ligger näst sist och har bara en vinst på femton matcher. Klar etta med andra ord.

I Skottland gör Celtic en bra säsong. De reser till St Mirren för att möte ett av lagen som spelar sämst just nu. Noterbart att de vunnit de sju senaste matcherna mot laget. Skulle det bli skräll här rensas kupongen ordentligt, men svårt att se hur det skulle kunna ske. Vi spikar.

Borussia Dortmund har ett bra lag som nu möter Frankfurt som inte håller samma nivå. Nu saknar de utöver det flera viktiga ordinarie spelare vilket inte hjälper. Vi tror på en klar hemmavinst.

Topptipset Tips System – Förslag 14/9

  1. Halmstad – Varberg BoIS 1
  2. Esbjerg – Odense 1X
  3. St Mirren – Celtic 2
  4. Huesca – Rayo Vallecano 1X
  5. Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 1
  6. Birmingham – West Bromwich X2
  7. Nice – Rennes 1X2
  8. Galatasaray – Kasimpasa 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!