Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag Torsdag 27 September

Det väntar ett känsloladdat möte när IFK Göteborg tar emot AIK på hemmaplan. Vårt Topptipsförslag torsdag 27 september tror Gnaget klarar uppgiften. Stockholmslaget har varit denna säsongs giganter.

Det är inget tvivel om att IFK har problem. En vinst på sju försök är inte godkänt resultat för storklubben. Det syns tydligt att laget inte får spelet att stämma. Nu möter de ett glödhett AIK med guldvittring, som vunnit nio matcher på tio försök. Nyligen tog de järngrepp i serien då tabelltvåan Hammarby besegrades framför ett fullsatt Friends Arena. När de här två möts brukar det bli ganska täta matcher. AIK har ofta svårt att spela på Gamla Ullevi.

Ett Göteborgslag som det går desto bättre för är BK Häcken. Det fungerade inte i Europa League-kvalet men i serien har det sett bättre och bättre ut. De kan absolut vara med och slåss om fina placeringar. Då behövs tre poäng mot ett Kalmar FF som inte kunde hejda Malmös framfart senast. Liknande matchbild här att vänta. Vi spikar tvåan.

Italien och Portugal bidrar med de avslutande matcherna på kupongen. Milan har inte fått en bra start i Serie A men har nu ett gyllene läge att säkra tre enkla poäng. Empoli är nykomlingar och skall normalt inte kunna hota ett lag av den här kvalitén. De är favoriter i det här mötet trots att de inte spelet på förväntad nivå hittills.

Det är roligt att det går så bra som det för Sassuolo inledningsvis. De vann över Empoli efter att hämtat upp ett underläge. Spal förlorade mot Fiorentina i en match där de klappade ihop totalt. Krysstvåa känns bra.

Systemtips Torsdag Topptipset 27/9

  1. IFK Göteborg – AIK X2
  2. Kalmar FF – BK Häcken X2
  3. Empoli – Milan X2
  4. Spal – Sassuolo X2
  5. Alavés – Getafe 1X2
  6. Girona – Real Betis 1X2
  7. Valladolid – Levante 1
  8. Chaves – Benfica 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!