Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Topptipset Torsdag 2 Augusti

Vårt förslag Topptipset torsdag 2 augusti tar ställning till den andra omgången av kvalet till Europa League. AIK och Djurgården har en bra chans att säkra vidare avancemang. För BK Häcken blir den uppgiften otroligt svår, efter en fyramålsförlust senast.

Tre lag totalt ställer upp i Europa League-kvalet. För AIK är det ett underläge med ett mål det gäller att hämta hem. På hemmaplan är det mycket väl en uppgift de klarar av. Djurgården har bästa utgångsläget av de svenska lagen, efter sitt kryss med ett mål var på hemmaplan. Nu väntar FC Metalurh Mariupi på bortaplan, en uppgift de har goda möjligheter att klara. För BK Häcken finns det väldigt lite hopp. Fyra mål insläppta på bortaplan innebär att uppförsbacken är otrolig stor idag. Mot ett tyskt storlag betyder det små chanser till vinst. Eftersom Leipzig klarar sig med en förlust är det inte omöjligt att de backar hem och spelar på resultat.

Burnley spelar normalt i PL och hamnade på en respektabel sjunde plats förra säsongen, vilket gav möjlighet att kvala till Europa League. Första mötet mot Aberdeen slutade lika med ett mål var. Det ger ett bra utgångsläge inför returen på det engelska lagets hemmaplan. Vi spikar ettan.

En match i svenska Superettan bjuder på ett mycket starkt spelalternativ. HIF har förstärkt med rutinerade spelar under sommaren och har sin målsättning klar, det är avancemang som gäller. I matchen mot J Södra spelade Granqvist och Jönsson stabil fotboll och rutinen som spelarna har med sig lös igenom. Nu väntar Norrby i kvällens möte. Det bör betyda en klar seger för Skånelaget.

Torsdagens Topptipset System Förslag 2 Augusti

  1. Häcken – RB Leipzig                                  X2
  2. AIK – FC Nordsjälland                               1X2
  3. FC Metalurh Mariupi – Djurgården           2
  4. FC Köpenhamn – Stjarnan                       1X2
  5. Bordeaux – Ventspils                                1X
  6. Burnley – Aberdeen                                  1
  7. Sarpsborg 08 – St.Gallen                          1X2
  8. Helsingborgs IF – Norrby IF                     1
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!