Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag Tisdag 11 September

Sverige fick en sur start på UEFA Nations League när de föll mot Turkiet på hemmaplan. Detta Topptipset förslag Tisdag 11 september är det ytterligare matcher i turneringen att vänta. Finland bör inte ha några problem att besegra Estland på sin hemmaplan.

Erik Hamrén hade höga förhoppningar på sig i det svenska landslaget men åstadkom inget nämnvärt. Nu leder han Island som lyckats bra på den internationella scenen under de senare åren. Men de fick en sur start på turneringen. Sex – noll mot Schweiz skapade mycket missnöje i Island där Hamrén tvingades till offentlig ursäkt. Nu väntar en ännu tuffare match när Belgien kommer på besök. Ett av världens spelskickligaste lag kommer göra processen kort med Islänningarna. Solklar spik.

Kroatien gjorde ett suveränt VM som nästan räckte hela vägen. Spanien var stora guldfavoriter men föll surt mot Ryssland redan i åttondelsfinalen. Nu möts de två lagen i Nations League i en match det kan slå gnistor om. Modric, Rakitic och Perisic bildar en giftig anfallstrio som inte skall räknas bort. Spanien lär vara extremt måna om att tvätta bort den dåliga smaken efter VM och ettan känns absolut bäst, men bör garderas.

Finland gjorde en bra match mot Ungern när de fick med sig tre poäng. Hasse Backe sitter i förarsätet och det har visat sig vara lyckosamt för finnarna. Nu kommer Estland på besök. De spelade hyfsat mot Grekland senast även om de blev ett poänglöst möte. Men det kännetecknar laget, svag produktivitet framåt. Vi spikar finsk seger.

System från Expert på Topptipset Tisdag 11/9

  1. Island – Belgien 2
  2. Spanien – Kroatien 1X
  3. Bosnien-Hercegovina – Österrike 1X2
  4. Finland – Estland 1
  5. Ungern – Grekland 1X2
  6. Moldavien – Vitryssland X2
  7. England – Schweiz 1X
  8. Nordirland – Israel 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!