Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag Måndag 15 oktober

En rolig kupong med matcher från UEFA Nations League är näst på tur. Vårt Topptips förslag måndag 15 oktober hittar en tveklös spik hos Schweiz, som reser för att möta ett krisstämplat Island. Skall det inte bli respass för Erik Hamrén snarast är poäng ett måste.

Spanien besegrade England med två mål mot ett nyligen, där dock britterna hade en del vassa chanser. Nu har de en svårare uppgift med de rödgula på deras hemmaplan, där de av tradition är väldigt tuffa. De lär köra på tre poäng men vi tar med krysset, för den här upplagan av England skall inte underskattas.

Island lyckades kryssa mot Frankrike i en match som slutade med två mål var. Det var klart positiva besked även om vi inte kan lite på laget än. Innan hade de nio – noll i målskillnad efter mötena med Belgien och Schweiz. Schweiz måste knipa tre poäng varför vi nöjer oss med att strecka matchen och blicka vidare.

Luxemburg är sällan klara favoriter. När blåbärsnationen San Marino står för motståndet är det dock ett faktum. De har 24 förluster i rad. Senaste poängen kom på hemmaplan Estland, för över fyra år sedan. Luxemburg spelar hyfsad fotboll och skall inte underskattas, I det här mötet är de flera storlekar för stora. Starkt spikförslag.

En match från Sverige avslutar kupongen. Ängelholm storsatsar och har bland annat värvat Henke Larsson som assisterande tränare. Den här matchen är mot tuffa konkurrenten Kristianstad. Bägge lagen har lika många poäng. Vi ger svag fördel till hemmalaget, vi garderar men utgår från etta.

System från Expert på Topptipset 15/10

  1. Spanien – England 1X2
  2. Island – Schweiz 2
  3. Bosnien-Hercegovina – Nordirland 1X2
  4. Estland – Ungern 1X2
  5. Finland – Grekland 12
  6. Luxemburg – San Marino 1
  7. Vitryssland – Moldavien 1
  8. Ängelholms FF – Kristianstad FC 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!